Dober dan Zanima me cena zobnega vsadka in protetične nadgadnje.Zobni vsadek 900,00 Eur, nadgradnja od 400 do 600 Eur.


pozdravljeni, mene pa zanima kolikšna je čakalna doba pri vas za naročit in če sploh jemljete nove paciente.moja zobozdravnica je šla v pokoj in sem trenutno brez zobozdravnika potrebujem ga pa nujno.zgoraj imam spuljeno 1 in 2 spodaj 1 in imam samo protezo tisto ki se nastavi imam zelo slabe zobe ker imam paradontozo tako da imam že zelo ven tudi ostale zobe sprednje zgoraj in spodaj in bi želela to spulit pa me tudi zanima približna cena zgoraj 5 zob in spodaj 5 zob,spredaj seveda z novo protezo.koliko časa bi potrbovala da to uredim.ževnaprej se vam zahvaljujemSpoštovani! Vprašanje je zelo kompleksno, vsaj kar se tiče reševanja problemov obzobnih tkiv. Tudi protetična dela se med seboj zelo razlikujejo. Odgovore na vaša vprašanja vam lahko damo po predhodnem kliničnem pregledu in po izdelavi ortopana (preglednega RTG posnetka). Prosim, če pokličete na telefon: 04/5300660 ali 040294488 in se naročite. Vedno jemljemo nove paciente. Veselimo se vašega obiska.


Pozdravljeni! mogoče bo moje vprašanje malo čudno, ampak me zanima sledece. 5 zgoraj sem imela nekaj časa odprto (plomba mi je padla ven) in ko sem prisla k zobozdravniku mi je dala dve inekciji proti bolečini, vendar me je vseeno premočno bolelo ( drugače me prej ni nič bolelo). sedaj nevem, ali ona ne zna dajati inekciji, ali pa je problem v meni(imam zelo velik strah pred zobozdravnikom). zanima me, ali obstaja kaka moznost , da se plombe naredijo v splošni narkozi ( zobozdravnica pravi, da bi mogla pri 4 zobeh popravit plombo). če se to da, ali je mozno preko napotnice (brezplačno) ali je potrebno za delo v splošni narkozi plačati? če je potrebno plačati, mi vsaj okvirno povejte ceno prosim? hvala za odgovor in lep pozdrav.Spoštovani! Delo v splošni anesteziji je vsekakor rezervirano za najhujše primere oskrbe pacientov, ki sicer niso sposobni sodelovati pri posegih. Tudi extremen strah bi lahko šteli med te vzroke, vendar vam priporočam, da še enkrat poiskusite s klasičnim pristopom. Delo pod lokalno anestezijo je tako rekoč brezbolno. Koreninsko zdravljenje zahteva več faz in ga je tako nemogoče izvajati v pogojih splošne anestezije. Lep dan še naprej!


mene pa še nekaj zanima na zgornji desni strani mi zdravi en zob ki mi ga je čistila in mi je prišla do živca,ker me je zelo bolelo mi je dala inekcijo(seveda za plačilo)nato pa še notri zdravilo ko je zakjučila sem morala za zdravilo in inekcijo plačati ali to ne pokriva zavarovanje.hvala za vaš odgovor.Spoštovani! V kolikor ste bili na obravnavi kot samoplačnik, terapije ne pokriva zavarovalnica. Lep dan še naprej!


Spoštovani, kakšna je pri vas čakalna doba? Lep pozdrav, IvanaČakalna doba je odvisna od potrebe, torej strokovne triaže. Doktrinarno naj nihče ne bi zavrnil človeka s potrebo zdravljenja, saj je to strokovna napaka. Na žalost se vedno pojavi problem plačila storitve. Če to ne plača zavarovalnica, plača pacient sam. Sliši se kruto. Pridite na pregled, morda vam poravimo malenkost, le za droben nasmeh. Uradno nam ni potrebno več sprejemati pacientov na stroške zavarovalnice. Samoplačniško ni čakalne dobe. Lep dan.