Spoštovani, zanima me, koliko stane čiščenje zobnega kamna in oblog in koliko stane zobni vsadek. Hvala za odgovor in lep sončen dan.Spoštovani! Čiščenje zobnega kamna stane 50 Eur. Zobni vsadek stane 900 Eur. Lep dan še naprej!


Levi sekalec na zgornji čeljusti mi je tik ob dlesni potemnel pripbližno 0.5 cm od dlesni navzdol. Nič me ne boli, ne jem nikakršnih tablet in ni bilo udarca v zobe ali kaj podobnega. Zanima me od česa je ta potemnitev nastala. Najlepša hvala za odgovor. EliabetaSpoštovani! Potemnitev sekalca na način, kot ste ga opisali, je značilna za avitlne (mrtve zobe). Zdravila in drugi vzroki zobe zabarvajo nekoliko drugače. Prosevanje temne barve dentina ob zobnem vratu, kjer je sklenina tanjša, nam podaja sum na zgoraj opisano diagnozo. Vzroki za odmrtje zoba so lahko zelo različni, največkrat pa je vzrok poškodba zoba, lahko že davno v preteklosti. Pod poškodbe prištevamo tudi blage udarce, ki se ga ob danem trenutku morda sploh niste zavedali. Tudi preparacija zoba za plombo ali goboki karies sta pogosta vzroka za nastalo stanje, vendar mi sledečega v vprašanju niste navedli zato domnevam, da potemnitvi botruje zgoraj opisni vzrok. Hvala in lep dan!


Spoštovani Včeraj so mi spulili 2 zoba 6,7...pa zašlili. Pa me zanima kok časa kri teče...Jemljem marivarin...sedaj sm ga prekinili pa dobivam inekcije fragmin 7500 E.Pa je možno da zboni kirurg pustil poleg zoba kot ene vrste drenaže da se kri izteče..pač da se ne zagnoji? hvala za odgovor v naprej.. lpSpoštovani! Čas krvavitve je v vašem primeru vsekakor daljši, kot pri zdravem pacientu. Po kliničnih izkušnjah naj bi krvavitev minila najkasneje v dvanajstih urah, draugače se oglasite v ordinaciji.Šivanje rane in vstavljanje kolagenskih preparatov v rano vsekakor pospeši zaustavljanje krvavitve in celjenje rane. Priporočamo tudi hlajenje. Kar se tiče jemanja marivarina in fragmina se držite navosil specialista, ki vam jih je predpisal. Hvala in lep dan!


pozdravljeni, imam sledeč problem: na zgornjem levem predelu dlesni imam rahlo vnetje, tako da me peče kadar jem. Poskusil sem z ustnimi vodami in večkratnim čiščenjem zob, vendar ni delovalo na dolgi rok. Priznati moram da že dolgo nisem bil pri zobozdravniku in da imam nekoliko nepravilno raščene zobe. Zanima me kakšna je terapija za to in navsezadnje tudi cena. Zelo sem vam hvaležen za odgoor, lep pozdravSpoštovani! Sprememb na sluznici, ki povzročajo pekoče občutke je mnogo. Najbolj pogosta je afta. Terapija sprememb je odvisna od diagnoze. Vsekakor moramo spremembo videti in šele nato vam lahko odgovorim na zastavljeno vprašanje. Veselimo se vašega obiska.


Pred kratkim mi je kirurg vstavil 3 implantante zgoraj.Nad posegom sem bila zelo poziivno presenečena in je vs v najlepšem redu.Ampak vse do takrat, ko mi je kirurg rekel , da za nadaljno nadgradnjo poskrbi moj stomatolog, za kar pa on ni usposobljen.Glede na to,da imam odobreno protetiko s strani zzzs me zanima, ali lahko pri vas vstavite abutment in pripravite za protetiko, katero bi mi dokončal moj protetik.Za odgovor se vam lepo zahvaljujem in vas pozdravljam. BlankaSpoštovani! Vsekakor lahko protetično nadgradnjo naredimo pri nas. Sporočite nam tip vsadkov in željeno krono pa vam naredimo informativni predračun. Hvala in lep dan!