Spoštovani!

Pred štirimi leti mi je zobozdravnica na levo dvojko zgoraj pritrdila takoimenovan biserček, ki pa to sedaj ni več, saj je čisto črne barve. Zanima me, ali bi se pri Vas lahko naročila za odstanitev tega "bisera" in kolikšna je cena? Zanima me tudi, ali je zob pod biserom črn ker sem predolgo odlašala z odstranitvijo?

Hvala v naprej za kakršenkoli odgovor! Lep pozdrav


Spoštovani!

Potrebno je le odstraniti podlago in cement umetnega biserčka. Zob pod cementom ni poškodovan. Lahko se naročite po telefonu.

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni!  Vstavili ste mi dva implatanta, s čimer sem zelo zadovoljna. Zanima me, če na vsadke - implatante negativno vpliva magnetna resonanca. Zanima me vaše mnenje glede združljivosti le teh. Hvala vam za odgovor. Lep pozdrav  anicaSpoštovani!

Zobni vsadki ne motijo pregleda z magnetno resonanco.

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni. Zanima me cena za spodnji de l čeljusti. Imam že vstavljene 4  vsadke . Zanima me cena samo za protetiko (12-14 zob)Spoštovani!

Cena fiksne protetike po kateri sprašujete je:
-420 Eur (krona na vsadku) X 4 = 1680 Eur
-210 Eur (vmesni členi) X 8 =        1680 Eur
Skupaj: 3360 Eur.

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni,

manjkata mi dva zoba, 5 in 6 desno spodaj in me zanima kaj vse je potrebno za nadomestitev z umetnim zobom. Gledam vaše storitve in ne vem kaj vse je potrebno za nadomestitev zob. Ne zanima me mostiček, rad bi imel umetna zoba. Oba zoba sta že izruvana.

lep pozdrav,
MihaSpoštovani!

Poleg mostička obstaja še možnost nadomestitve zob z dvema zobnima vsadkoma, ki nosita vsak svojo krono. Prvi del posega je operativni (vstavitev vsadkov v čeljustno kost), drugi pa protetični (izdelava dveh zobnih kron). Drugi del se lahko izvede približno tri mesece za prvim.

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni!

Na levi strani sem imel odkrušen del zoba, kateri je bil potem popravljen in zdravljen pri drugi zobozdravnici. Ves čas sem imel probleme z grizenjem hrane na levi strani, zato sem to večinoma počel na desni strani. Prejšnja zobozdravnica je dejala, da v primeru da me bo zob preveč bolel da je najboljše da bi se ga odstranilo. Enkrat letos sem prišel k vam oz. zobozdravnici, ki vas je nadomeščala in mi je na tem zobu zamenjala plombo. Od takrat problema z bolečino nisem imel več na tej strani, vendar se mi je sedaj začel pojavljati nov problem in sicer da se v spanju okoli tega zoba lahko intenzivno grizem po dlesni, kar se sploh ne zavedam, punca pa pravi da se sliši kot da bi lomil kosti, ker verjetno tudi škrtam z zobmi. Zanima me če mogoče veste, če bi bil lahko vzrok za kaj takega v kakšnem zobu? Če bi bilo možno bi enkrat ob možnem terminu prišel tudi na pregled.

Hvala,
Lp Tomi!
Spoštovani!

Problem, ki ga opisujete se imenuje nočni bruksizem (škripanje ali stiskanje z zobmi med spanjem). Vzroki so lahko različni, največkrat pa gre za psihogeno ozadje). Bruksizem v začetni fazi zdravimo z bruksističnimi opornicami. Za pregled se naročite kar po telefonu.

Lep dan še naprej!