Pozdravljeni,

imam celo zobno protezo, ki je že zelo stara. Zanima me čakalna doba, cena za novo zobno protezo boljše kvalitete in pa v kolikem času bi bilo narejeno, če se naročim.

hvala.lpSpoštovani!
Za izdelavo totalne zobne proteze potrebujemo približno dva tedna in štiri obiske. Čakalne doba je približno tri tedne. Cena izdelka je 700 Eur.

Lep dan še naprej!


Ali pri odstranjevanju amalgamskih zalivk uporabljate zaščito OptraDam (plus)?
Hvala.
lpSpoštovani!

Pri odstranjevanju amalgamskih plomb uporabljamo vakumske sesalce, Optra Dam pa po potrebi.

Lep dan še naprej!


Spoštovani,

na spodnji desni šestici imam vnetje že enkrat zdravljenega (mrtvega) zoba - to je pokazal ortopan posnetek. Zob je bil zdravljen pred približno 10 leti.
Posledično imam na desni strani vratu povečane bezgavke in bolečine. Zanima me v kolikšnem času bi lahko pri vas začela zdravljenje (kdaj bi najhitreje lahko prišla na vrsto)?

Lep pozdrav,
Valentina
Spoštovani!

Čakalna doba je približno mesec dni. V kolikor imate z zobom težave začnemo z zdravljenjem v nekaj dneh.

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni!
V kratkem imam MR glave in bi potreboval vaše potrdilo,da mi lahko naredijo MR kljub dveh vsadkov,ki ste mi jih pri vas vsadili.
Hvala in lep pozdrav.BobSpoštovani!

Vsadki ne motijo preiskave z MR.

Lep dan še naprej!


​pri vas sem že bil ko ste mi uredili zgornjo protezo in spodnjo parcialno. Sedaj imam težave z spodnjo parcialno protezo ker se oba osnovna nosilna zoba majeta. Zanima me v kolikem času lahko pričakujem poseg ali inplantati ali samo proteza in seveda okvirne cene. Lep pozdrav Franc HrabarSpoštovani.

Anatomija spodnje brezzobe čeljusti največkrat ne dovoljuje dobre stabilnosti spodnje totalne proteze. Problem rešujemo z dodatnimi elementi za pritrjevanje, v tem primeru z dvemi vsadki. Poseg lahko izvedemo kadarkoli saj lokacija dveh implantov ni na mestu izgubljenih zob. Cena posega:
-750 Eur (vsadek) x 2 = 1500 Eur
-900 Eur (proteza z ulito bazo) X 1 = 900 Eur
Skupaj : 2400 Eur
V ceno so vključeni vsi materiali in postopki od začetka do končnega cilja, vključno z začasnim nadomestkom.

Lep dan še naprej!