Pozdravljeni! Meni je moja zobozdravnica pred dvemi leti približno zdravila zob in sicer šestko desno spodaj. Ker ozdravitev ni bila mogoča, mi je iz zoba vzela živec in mi zob pustila odprt in sem bila na čakanju za puljenje. Med tem časom se mi je delček zoba odlomil in sedaj potrebujem kirurga da mi ga izpuli.Ker se mi pod zobom nabira gnoj in čutim bolečine v vratu in roki(mislim da so povezane z zobom),čakalne vrste prek koncesije so pa neizmerno dolge me zanima ali vi opravljate take kirurške posege in kdaj bi prišla na vrsto?(prišla bi kot samoplačnik) Lep pozdrav!Spoštovani! Veselimo se vašega obiska. Prosim naročite se na številko 04/300660 ali 040 294488.


Pozdravljeni na koga naj se obrnem pri še ne dvo letnem otroku pri katerem smo opazili da mu odpada zobna sklenina?Spoštovani! Obrnete se lahko na vsakega zobozdravnika, le ta pa vas bo po potrebi napotil k pedontologu (specialistu za otroško zobozdravstvo). Veselimo se vašega obiska.


Pozdravljeni, že dlje časa imam probleme z krvavečimi dlesni. Osebni zobozdravnik mi je že opravil higiensko fazo, in ker se stanje ni izboljšalo mi je svetoval obisk pri specialistu za paradontozo. Zanima me kako pri vas poteka zdravljenje paradontoze, ali je učinkovito in koliko približno stane? Hvala za vaš odgovor.Spoštovani! Zdravljenje parodontalne boleznin poteka po doktrinarnih načelih. Potek zdravljenja in natačen prikaz metod je prikazan na: http://www.zobozdravnik-tomaz-rotar.com/zobozdravnik/dejavnost/paradontologija Lep dan še naprej!


Sin se je poškodoval z motorjem in si je zlomil zob. Zobozdravnik mu je predlagal implantant. Zanima me, če je to res potrebno plačati, saj je on še mladoleten-dijak.Spoštovani! Po naših informacijah, zaenkrat implantna oskrba, ne glede na vzrok nastanka potrebe, še ni plačljiva s strani katerekoli zavarovalnice. Zelo bi bil vesel, če bi vam uspelo drugače. Veselimo se vašega obiska.


Spoštovani! Zanima me popolna higiene proteze, ker imam implantat, ter ali moram biti ponoči brez proteze oz. ali je boljši, da si protezo in implantat samo očistim. Hvala in lepo pozdravljeni!Spoštovani! Ustna higiena je pri implantni oskrbi zelo pomembna. Ravno slaba higiena botruje pojavu periimplantnih mukozitisov in periimplantitisov, ki so glavni vzroki izpada implanta. Proteza ki je podprta z implanti mora biti čista, vseeno pa je ali jo nosite tudi ponoči. Lep dan še naprej.