Spoštovani! Zanima me popolna higiene proteze, ker imam implantat, ter ali moram biti ponoči brez proteze oz. ali je boljši, da si protezo in implantat samo očistim. Hvala in lepo pozdravljeni!Spoštovani! Ustna higiena je pri implantni oskrbi zelo pomembna. Ravno slaba higiena botruje pojavu periimplantnih mukozitisov in periimplantitisov, ki so glavni vzroki izpada implanta. Proteza ki je podprta z implanti mora biti čista, vseeno pa je ali jo nosite tudi ponoči. Lep dan še naprej.


lep pozdrav mene pa zanima naslednje odkrušiv se mi je zob zgoraj levo sepravi tretji od uzadaj povh tega pa je še črn zamima me postopek dela ker ne hodim rad k zobozdravniku se pa zavedam da bom mogev slej ko prej zrihtat use iščem dobrega zobozdravnika zato mi prosim odgovorit da premagam strah v naprej se vam zahvaljujem za odgovor (grega,domžale,27 let)Spoštovani! Domnevam, da je zob mrtev , torej že endodontsko oskrbljen oziroma koreninsko zdravljen. Posledica takih zdravljenj je sprememba v trdnostnih lastnostih sklenine in dentina. Zobje postanejo lomljivi oziroma krhki. Zob je potrebno oskrbeti s koreninskim sidrom in krono, kar je neboleč in relativno enostaven postopek. Lahko se naročite na telefon 04/5300660 ali 040294488. Veselimo se vašega obiska!


Lep pozdrav Zanima me koliko,bi stala klasična proteza zgoraj in delna spodaj.Imam zgoraj mostiček ki mi že leze dol.Koliko je čakalna doba ,čeprav nisem vaša pacientka.Ali delate tudi prek koncesije.Na katero številko lahko pokličem za obisk.Hvala za odgovorSpoštovani! Totalna proteza stane 500 Eur. Ima 5 letno garancijo in je narejena v štirinajstih dneh. Čakalne dobe za samoplačnike ni. Delna proteze imajo zelo različne izpeljanke zato bi o cenah raje govorila po kliničnem pregledu in pregledu RTG posnetka. Naročite se lahko po telefonu 04/5300660 ali 040294488. Imamo tudi koncesijo. Hvala in lep dan.


lep pozdrav.stara sem 24 let in imam že 8 let težave z zobmi.zaradi težav z zobozdravnicami že par let nisem bla na nobenem pregledu in trenutno stanje v mojih ustih je katastrofalno.na spodnji strani se mi je v tem času v celoti odkrušlo pet zobov,na zgornji en,korenine pa imam še vedno notri.večjih bolečin nimam,se mi je pa na levi,spodnji, strani nardila velka oteklina,začela sem jemati antibiotike in sedaj gre oteklina nazaj.tako da nujno potrebujem zdravljenje in me zanima če vi še sprejemate druge paciente ker bi se rada pri vam prijavila...hvalaSpoštovani! Vsekakor se čim preje oglasite v naši ordinaciji. Naročte se na številko 04/5300660 ali 04029488. Veselimo se vašega obiska!


Dober dan Zanima me cena zobnega vsadka in protetične nadgadnje.Zobni vsadek 900,00 Eur, nadgradnja od 400 do 600 Eur.