Lep pozdrav da najprej opišem svoj problem ,ki mi dela preglavice že polovico moje mladosti.Star sem 34 let,kar je že sramotno da mi zaradi ustne higiene ter straha pred zobozdravstvenimi posegi manjka veliko število zob.Oziroma sprednja zgornja čeljust je popolnoma brez.Pomoje da pri meni pride v poštev edino zobna proteza.Vas mi je svetoval kolega ,ki je bil neverjetno zadovoljen.Že to je zame zmaga da sem se vam upal poslati sporočilo.Po želji vam lahko pošljem tudi fotografijo zobovja. lp.Ban MirkoSpoštovani! Prosim, da me pokličete na 040 294488 ali 04/5300660 da se dogovoriva za prvi pregled in posvet. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni Imam zelo resne težave z zobmi, 13 let nisem bil pri zobozdravniku sedaj sem pa star 29. Vmes sem izgubil tri zobe v zgornji čeljusti! Grdo rečeno so mi zgnilili, in sedaj več ne vidim izhoda! Ali me lahko na koga napotite, ker imam zelo veliko fobijo pred zobozdravnikom in enostavno ne vem več naprej! Kaj krije zavarovalnica in kaj moram sam plačat ? če povzamem, rabim 4 nove zobe 4,5 levo in desno?Spoštovani! Lahko vas naročimo na pregled, kar je osnova za protetični načrt in seveda točno ponudbo in časoven okvir dela. Za določitev termina pokličite na 040 294488. Lep dan še naprej!


Lp. Koliko bi me stalo ce bi dala celotno protezo ker so moji zobje zanic?Spoštovani! Cena totalne proteze je 700 Eur. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni. imam zelo hude probleme z zobmi in bi rabil temeljito sanacijo. vsi zobje so bolj ali manj uniceni zato me zanima okvirna cena za ureditev vsega zobovja. omenjeno je placilo na obroke, prosim ce mi napisete kaksni so pogoji za obrocno odplacilo. hvala.Spoštovani! Na prvem pregledu vam na podlagi klinične slike in RTG diagnostike izdamo točne ponudbe za sanacijo. Možno je plačilo na obroke za kar ne postavljamo posebnih pogojev. Za prvi pregled pokličite na 040 294488.Lep dan še naprej!


Pozdravljeni, imam zlomljeno šestico desno zgoraj. Na vaši spletni strani vidim, da zatič in umetna krona iz kovinske keramike staneta 210 EUR, polna keramika pa 350 EUR. Kakšna je razlika med njima? Ali je zadeva kaj subvencionirana s strani zdravstvene zavarovalnice?Spoštovani! Kovinsko keramična prevleka ima v osnovi kovinsko kapico na katero je nanešena keramika. Kovina ni vidna, vendar je krona zaradi kovinske sredine neprosojna za svetlobo. Polnokeramična prevleka nima kovinske osnove in je v celoti sestavljena iz prosojnoih materialov kar v nekaterih primerih ključno vpliva na estetski rezultat. Ceni sta fiksni in nista kriti s strani ZZZS.Lep dan še naprej!