Pozdravljeni! Ker nisem imela zasnov za dvojke zgoraj,so me napotili na ortodontsko zdravljenje. Po nekaj letih sem vprašala, koliko bosta stala dva implantanta, pa so mi oodgovorili, da nič, samo počakati moram do 18. leta starosti.Zdaj, ko bom 18, pa pravijo, da je to samoplačniško. Ali je to res?
Nataša



Spoštovani!

V zavarovalniški vidik implantne oskkrbe nimam točnega vpogleda, vendar menim, da je terapija samoplačniška. Vedno obstajajo mejne indikacije za kritje stroškov s strani zavarovalnice, zato bi bilo najbolje, da vprašanje naslovite na ZZZS. Cena storitve v naši ordinaciji je:
-750 Eur (vsadek) X 2 = 1500 Eur
-420 Eur (krona na vsadku) X 2 = 840 Eur.
V ceno so vključeni vsi postopki in materiali od začetka do končnega cilja.

Lep dan še naprej!


pozdravljeni! Sem stara 21 let in sem študentka, pred parimi leti so mi izruvali dvojko, ker je trojka rasla v smeri dvojke in ji stopila vse korenine. Zanima me koliko bi stal implantat in če je to najboljša rešitev?



Spoštovani! Glede na napisano menim, da je to najboljša rešitev. Cena celotne storitve:
-750 Eur (vsadek)
-420 Eur (krona na vsadku).
V ceno so vključeni vsi materiali in postopki od začetka do končnega cilja. Lep dan še naprej!


Lep pozdrav. dolga leta sem imel slabo zobozdravnico…sedaj je že kriza…zanima me če imaste pri vas še kaj prostora in če se da zmeniti plačevanje na obroke? hvala lepa



Spoštovani! Samoplačniške paciente sprejemamo. Možno je plačevanje na obroke. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni.Nujno bi rabila snemljivo protezo na zgornji celjusti.Imam samo en zob,osmico.In spodno,prvi trije mi manjkajo,nato sta na lebvi strani se dva in na desni 3 zobje.Zobozdravnica mi dela protezo,vendar je zal na dopustu.Jaz pa bi nujno rabila nadomestne zobe v roku tedna dni,ker se mi hcer mozi.Ali je to mogoce?Naj povem da je celjust pozdravljena.Zanima me tudi cena in seveda najkrajsi mozni cas za ndomestne zobe.hvala in lep dan.



Spoštovani! Lahko vam naredimo akrilatno delno protezo za kar potrebujemo nekaj dni (od 2 do 5). Cena je 500 – 700 Eur. Za termin pokličite na 040 294488. Lep dan še naprej!


Lep pozdrav da najprej opišem svoj problem ,ki mi dela preglavice že polovico moje mladosti.Star sem 34 let,kar je že sramotno da mi zaradi ustne higiene ter straha pred zobozdravstvenimi posegi manjka veliko število zob.Oziroma sprednja zgornja čeljust je popolnoma brez.Pomoje da pri meni pride v poštev edino zobna proteza.Vas mi je svetoval kolega ,ki je bil neverjetno zadovoljen.Že to je zame zmaga da sem se vam upal poslati sporočilo.Po želji vam lahko pošljem tudi fotografijo zobovja. lp.Ban Mirko



Spoštovani! Prosim, da me pokličete na 040 294488 ali 04/5300660 da se dogovoriva za prvi pregled in posvet. Lep dan še naprej!