Pozdravljeni, zanima me, kolikšna je pri vas čakalna doba za odstranitev izraščenega modrostnega zoba in približna cena posega. Je poseg boleč? Imam zelo nizek prag bolečine, zato sem s posegom odlašala in odlašala.Spostovani! Cena posega je 90 Eur. Cakalna doba je dva do tri mesece. Lep dan se naprej!


Spostovani, pred 2 tednoma so mi vstavili implantant, vse je poteklo brez posebnosti. 3 dni nazaj pa mi je zateklo in zacelo boleti. Predpisali so mi antibiotik za 6 dni, Rentgenska slika je pokazala vnetje pod implantatom. Rada bi vas vprasala za nasvet, kako zdraviti, da bi se implantant ohranil? Vnaprej hvala! S spostovanjem StanaSpostovani! Na vprasanje vam tezko tocno odgovorim brez RTG posnetka. V kolikor gre za probleme takoj po implantaciji jih najveckrat lahko resimo z antibiotiki, protibolecinskimi zdravili ter hlajenjem. Lep dan se naprej!


Pozdravljeni! Manjka mi zgornja enka. Začasno mi bodo dali žabico, zobozdravnik pa je omenil vsadek z implantantom. Zanima me kakšna je cena pri vas?Spoštovani! Cena vsadka je 750 Eur. Lep dan še naprej!


Spoštovani, g. Tomaž, najprej bi se vam iskreno zahvalil ker vidim da vsem pacientom odgovarjate na odgovor!! Jaz bi vas vprasal zobozdravnik mi je rekel da moram imeti na zgornji strani prevleke, jaz bi vas vprasal kaksne prevleke naj bi sidal a kovinske prevleke a polno prevleka ker vidim da je kovinska prevleka cenejsa, zanimam se za kovinske kaksne so slabosti ali prednosti, katera bi mi ustregla, ali je mogoce boljsa kovinska ali polna, nevem katera ima boljso prednost...Lep pozdrav!!Spoštovani! Garancijske dobe, trajnost, lomna trdnost, obrobna zapora... se bistveno ne razlikujejo med prevlekama po katerih sprašujete. Razlika je predvsem v videzu. Polno keramična prevleka nima kovinskega jedra (kapice), ki bi blokiral prehajanje svetlobe v zobni krn in tudi v obrobno dlesen. Prosojnost zobnega jedra je tako večja in bolje posnema naravni zob. Umikanje dlesni s časom estetsko ni problematično saj je rob polnokovinske prevleke (ki je sicer skrit pol milimetra pod robom dlesni) prav tako prosojen, tako da temnega robnega učinka ni. Visoka estetika zahteva polnokeramično prevleko. Lep dan še naprej!


Spoštovani Bi mi lahko naredili digitalni ortopan - slikanje zob v najkrajšem možnem času proti plačilu,napišite, prosim tudi ceno? In drugo vpšrašanje, ali sprejmete na koncesijo paciente izven Ljubljane? Hvala za odgovor. Srečno!Spoštovani! Lahko vam naredimo digitalni RTG posnetek (ortopan). Cena je 20 Eur. Sprejemamo nove pacient na koncesijo (drugo leto poleti). Lep dan še naprej!