Spoštovani, g. Tomaž, najprej bi se vam iskreno zahvalil ker vidim da vsem pacientom odgovarjate na odgovor!! Jaz bi vas vprasal zobozdravnik mi je rekel da moram imeti na zgornji strani prevleke, jaz bi vas vprasal kaksne prevleke naj bi sidal a kovinske prevleke a polno prevleka ker vidim da je kovinska prevleka cenejsa, zanimam se za kovinske kaksne so slabosti ali prednosti, katera bi mi ustregla, ali je mogoce boljsa kovinska ali polna, nevem katera ima boljso prednost...Lep pozdrav!!Spoštovani! Garancijske dobe, trajnost, lomna trdnost, obrobna zapora... se bistveno ne razlikujejo med prevlekama po katerih sprašujete. Razlika je predvsem v videzu. Polno keramična prevleka nima kovinskega jedra (kapice), ki bi blokiral prehajanje svetlobe v zobni krn in tudi v obrobno dlesen. Prosojnost zobnega jedra je tako večja in bolje posnema naravni zob. Umikanje dlesni s časom estetsko ni problematično saj je rob polnokovinske prevleke (ki je sicer skrit pol milimetra pod robom dlesni) prav tako prosojen, tako da temnega robnega učinka ni. Visoka estetika zahteva polnokeramično prevleko. Lep dan še naprej!


Spoštovani Bi mi lahko naredili digitalni ortopan - slikanje zob v najkrajšem možnem času proti plačilu,napišite, prosim tudi ceno? In drugo vpšrašanje, ali sprejmete na koncesijo paciente izven Ljubljane? Hvala za odgovor. Srečno!Spoštovani! Lahko vam naredimo digitalni RTG posnetek (ortopan). Cena je 20 Eur. Sprejemamo nove pacient na koncesijo (drugo leto poleti). Lep dan še naprej!


Zanima me koliko stane reparatura zg. totalke,izruvanje spodnje trojke in izdelava spodnje totalne proteze. Lep pozdrav! MKSpoštovani! Cene po katerih sprašujete: -reparatura zg totalke: 50 , 80 ali 100 Eur odvisno od zahtevnosti popravila, ki jo določi tehnik, -klasično ruvanje zoba: 60 Eur, -totalna proteza: 500 Eur. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni! Ker imam nenormalno velik strah pred zobozdravnikom so posledica tega zelooo slabi zobje. Zgoraj je zdravih 8 zob spodaj 9, vsi se nahajajo v sredini, vse ostalo ob straneh manjka (polomljeni...)zanima me ali se manjkajoči zobje v tem primeru nadomestijo z protezo (na vsako stran levo in desno, zgoraj in spodaj manjkajo povprečno trije zobje), kakšna je cena, zanima pa me tudi kako se obračuna npr. proteza, če imaš status študenta? Najlepša hvala za odgovor! Lep pozdrav!Spoštovani! Nadomeščanje zob s protezo je eden od načinov rehabilitacije. Dotične vrzeli lahko zapremo tudi s pomočjo zobnih vsadkov. V tem primeru je nadomestek fiksen in ga ni mogoče jemati iz ust. Cene: -proteza z ulito bazo: 210 Eur, -vsadek po komadu: 750 Eur Status študenta ne vpliva na ceno posameznih nadomestkov. Lep dan še napreej!


Zanima me, kakšna je cena za 6 implantatu ? Hvala in lep pozdrav !!Spoštovani! Cena za šest vsadkov brez kostne augumentacije: -750 Eur (vsadek) X 6 = 4500 Eur. Lep dan še naprej!