Spoštovani, Levo spodaj imam že 16 let mostiček, ki poteka od 4 do 8 zoba. Manjkata zoba 6 in 7. Kakšna bi bila cena odstranitve mostička in nadomestitve z vsadkoma? Kakšna je življenska doba vsadkov Bredent? Hvala/lpSpoštovani! Cena posega po katerem sprašujete: -750 Eur (vsadek) X 2 = 1500 Eur, -420 Eur (krona na vsadku) X 2 = 840 Eur, -skupaj : 2340. Mostiček vam odstranimo brezplačno, saj brez tega posega ne moremo začeti prav kar opisanega. Na vsadke nudimo pet letno garancijo. Življenska doba samega vsadka nima omejitve. Lep dan še naprej!


imam težave, namreč nevem natančno kako se tem zobom reče zato bom probal tako enostavno opisati : prva dva zoba pod nosom sta uredu toda zob poleg njiju se je okrušil je je zelo grdo za videti. nevem kaj naj storim. hvala za odgovor in lep pozdrav!Spoštovani! Opisano stanje največkrat saniramo na enostaven način: zobno krono dogradimo s kompozitno maso (bela plomba). V kolikor je defekt zelo velik je potrebna protetična sanacija z umetno zobno krono in morda celo s koreninskim sidrom (zatičem). Lep dan še naprej!


Pozdravljeni, zanima me, kolikšna je pri vas čakalna doba za odstranitev izraščenega modrostnega zoba in približna cena posega. Je poseg boleč? Imam zelo nizek prag bolečine, zato sem s posegom odlašala in odlašala.Spostovani! Cena posega je 90 Eur. Cakalna doba je dva do tri mesece. Lep dan se naprej!


Spostovani, pred 2 tednoma so mi vstavili implantant, vse je poteklo brez posebnosti. 3 dni nazaj pa mi je zateklo in zacelo boleti. Predpisali so mi antibiotik za 6 dni, Rentgenska slika je pokazala vnetje pod implantatom. Rada bi vas vprasala za nasvet, kako zdraviti, da bi se implantant ohranil? Vnaprej hvala! S spostovanjem StanaSpostovani! Na vprasanje vam tezko tocno odgovorim brez RTG posnetka. V kolikor gre za probleme takoj po implantaciji jih najveckrat lahko resimo z antibiotiki, protibolecinskimi zdravili ter hlajenjem. Lep dan se naprej!


Pozdravljeni! Manjka mi zgornja enka. Začasno mi bodo dali žabico, zobozdravnik pa je omenil vsadek z implantantom. Zanima me kakšna je cena pri vas?Spoštovani! Cena vsadka je 750 Eur. Lep dan še naprej!