Spoštovani Bi mi lahko naredili digitalni ortopan - slikanje zob v najkrajšem možnem času proti plačilu,napišite, prosim tudi ceno? In drugo vpšrašanje, ali sprejmete na koncesijo paciente izven Ljubljane? Hvala za odgovor. Srečno!Spoštovani! Lahko vam naredimo digitalni RTG posnetek (ortopan). Cena je 20 Eur. Sprejemamo nove pacient na koncesijo (drugo leto poleti). Lep dan še naprej!


Zanima me koliko stane reparatura zg. totalke,izruvanje spodnje trojke in izdelava spodnje totalne proteze. Lep pozdrav! MKSpoštovani! Cene po katerih sprašujete: -reparatura zg totalke: 50 , 80 ali 100 Eur odvisno od zahtevnosti popravila, ki jo določi tehnik, -klasično ruvanje zoba: 60 Eur, -totalna proteza: 500 Eur. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni! Ker imam nenormalno velik strah pred zobozdravnikom so posledica tega zelooo slabi zobje. Zgoraj je zdravih 8 zob spodaj 9, vsi se nahajajo v sredini, vse ostalo ob straneh manjka (polomljeni...)zanima me ali se manjkajoči zobje v tem primeru nadomestijo z protezo (na vsako stran levo in desno, zgoraj in spodaj manjkajo povprečno trije zobje), kakšna je cena, zanima pa me tudi kako se obračuna npr. proteza, če imaš status študenta? Najlepša hvala za odgovor! Lep pozdrav!Spoštovani! Nadomeščanje zob s protezo je eden od načinov rehabilitacije. Dotične vrzeli lahko zapremo tudi s pomočjo zobnih vsadkov. V tem primeru je nadomestek fiksen in ga ni mogoče jemati iz ust. Cene: -proteza z ulito bazo: 210 Eur, -vsadek po komadu: 750 Eur Status študenta ne vpliva na ceno posameznih nadomestkov. Lep dan še napreej!


Zanima me, kakšna je cena za 6 implantatu ? Hvala in lep pozdrav !!Spoštovani! Cena za šest vsadkov brez kostne augumentacije: -750 Eur (vsadek) X 6 = 4500 Eur. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni, sin je star 8 let in ima že skozi težave zaradi zob. Sedaj pa se mu je pričel majati stalni zob, ki mu raste med stalnim in mlečnim zobom in ga boli. Kaj lahko naredimo oz. ali kar pustimo. Hvala za odgovor.Spoštovani! Glede na napisano je težko reči, za kaj dejansko gre. V fazi menjalnega zobovja ko imajo mlečni zobje že resorbirane oziroma skrajšane korenine in stalni zobje še nedorasle korenine je zobovje lahko majavo. Simptome lahko ojačajo vnetja obzobnih tkiv, ki so tudi posledica nefiziološke lege posameznih zob in posledičnega nabiranja hrane... Za točno diagnozo in prognozo bi si moral stanje ogledati. Lep dan še naprej!