Pozdravljeni! Zamenjati bi morala prevleke na prednjih zobeh. Zanima me katere prevleke priporočate prevleke e-max ali prevleke (zircon)? Ali so oboje prevleke iz polnega porcelana? Katere prevleke imajo lepši, bolj naraven izgled?Spoštovani! Lomna trdnost Zirconskih prevlek je precej večja od e-Maxa, estetski rezultati pa precej podobni. V kolikor gre za izdelavo posameznih prevlek in ne vezane ali mostovne konstrukcije je trdnost e-Maxa zadovoljiva.


Pozdravljeni, danes se mi je odlomil majhen delček sprednjega zoba, ker je zob v vidnem polju je zelo moteče. Sedaj me zanima kolikšna je čakalna doba in cena samoplačniškega obiska pri vas. lpSpoštovani! Zob lahko dogradimo s kompozitno plombo. Cena cca.:60 Eur. Za določitev termina prosim pokličete na 040 294488 ali 04/5300660. Po potrebi se prilagodimo vašim željam. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni!Nujno bi potrebovala nekaj ukreniti glede zob,saj so skoraj vsi cisto uniceni,veliko jih manjka.prosim ce mi lahko svetujete kaj bi bilo najboljse zame,stara sam manj kot 30.in koliko bi me to stalo.Spoštovani! Glede na napisano vam je nemogoče svetovati, kaj storiti. Prvi korak je izdelava RTG posnetka in klinični pregled. Na pregledu vam izdelamo točne ponudbe in predlagamo rešitve. Na pregled se naročite na 040 294488 ali 04/5300660. Lep dan še naprej!


Spoštovani! Mož bi potreboval delno zgornjo protezo. Zanima me, če se da to urediti na obroke s kartico diners in na koliko obrokov največ. Je to 6 ali 12 in ali je število obrokov odvisno od višine cene? Najlepša hvala za odgovor.Spoštovani! Odplačevanje na obroke je možno. Za število obrokov se dogovorimo z vsakim posebej. Lep dan še naprej!


pozdravljeni. zanima me ali je normalno da po zdravljenju zobnih korenin iz tega zoba kdaj pa kdaj okusim nek okus ki pa ni po kakšnem gnoju ki bi pritekal iz zoba temveč je okus podoben belilu s katerim mi je zobozdravnica razkuževala korenine med posegom. od tega je že več mesecev. hvala za odgovorSpoštovani! V kolikor zobna krona še ni dokončno restavrirana, je možno da začasen nadomestek ne tesni najbolje, pronicanje sredstva za polnitev korenine tako lahko uhaja v ustno votlino. Stanje ni zaskrbljujoče. Lep dan še naprej!