Pozdravljeni. Raste mi modrostni zob, spodaj desno. Zob niti ni pogledal izpod dlesni(in zaradi krive rasti verjetno nikoli ne bo). Rentgenska slika je pokazala, da je zob za "odstrel". Lansko leto sem bil naročen pri kirurgu, ampak zaradi izpitov in razgovora za službo nisem mogel iti na poseg. Zanima me koliko pri vas stane taka operacija? V kolikem času pridem na vrsto, če sem obravnavan kot samoplačniška stranka? Za poseg potrebujete najbrž rentgensko sliko? Se moram ponovno slikat ali je možnost da se sliko dobi pri moji splošni zobozdravnici(slika je stara več kot leto dni)? Hvala za odgovore. MaticSpoštovani! Za poseg potrebujemo ortopanski RTG posnetek, ki ga lahko naredimo tudi pri nas. Cena posega je 90 Eur. V kolikor poseg ni nujen naročamo sredi decembra. Lep dan še naprej!


Lepo pozdravljeni, med prvima prednjima zoboma imam presledek, koliko bi stalo da bi imela prednja zoba skupaj, ter kje bi lahko popravila presledek med prednjima zoboma. Hvala za vaš odgovor in želim vam lepo še naprej!Spoštovani! Presledek med prvima sekalcema je moč odpraviti na več načinov: -dograditev obeh sekalcev s kompoziti, kar je neradikalna in povratna storitev, ki pa nima zelo dolge življenjske dobe. Kompoziti se lahko v nakaj letih zabarvajo ali poškodujejo ob delovanju velikih griznih sil. Cena: -65 Eur (dograditev po zobu) X 2 = 130 Eur. -izdelava estetskih lusk, je zahtevna vendar visoko estetska storitev, ki se ne spreminja s časom. Poseg je delno radikalen, saj zahteva brušenje prednje ploskve zoba (v sklenini). Cena: -350 Eur (polnokeramična luska) X 2 = 700 Eur. Lep dan še naprej!


Ich bin von Graz nach Villach gezogen, ich brauche dringend einen Termin für einen neuen Zahn!!! Wann wäre der nächste Termin frei,Sehr geehrter frau Christine Wir arbeiten jeden dag, 13 stunden. Ich bitte Sie um uns zu anrufen : +386 40 294488 oder +386 4 5300660. Danke.


Pozdravljeni! Stara sem 46 let. Lotevam se temeljite sanacije svojega zobovja pa me zanima okvirno koliko si lahko privoščim. Zgoraj L mi manjka 7, 6 za puljenje (samo korenina) in 5. Zg. D pa je prisotna 7 brez krone, manjkata prav tako 6 in 5. Koliko bi prišli mostički L in D na po 2 implantatih? D spodaj pa imam narejen mostiček na 8 in 5, ki je že star več kot 12 let in bi ga bi bilo potrebno verjetno že zamenjati. Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem, pozdrav MilenaSpoštovani! Predvidevam, da bi stanje lahko sanirali s štirimi vsadki in štirimi kronami na dotičnih vsadkih. Cena : -750 Eur (vsadek) X 4 = 3000 Eur. -420 Eur (krona na vsadku) X 4 = 1680 Eur. V ceno so vključeni vsi materiali in posegi od začetka do željenega cilja. V spodnji čeljusti bi prav tako potrebovali dva vsadka, ki bi nosila tri zobne krone: -750 Eur (vsadek) X 2 = 1500 Eur -420 Eur (krona na vsadku) X 2 = 840 Eur -210 Eur (vmesni člen) X 1 = 210 Eur. V kolikor so anatomski pogoji dobri bi bilo mogoče status reševati tudi z reduciranim številom vsadkov. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni. Stara sem 30let in imam zelo slabe zobe kolikor jih se imam in sicer zgoraj imam imputirano 1desno 1levo pa je v zelo slabem stanju , Dvojka ima luknjico levo desna Mislim da je ok trojka levo je le se korenina 4 ima plombo desna ok obe petici Mankata Naprej ok spodaj pa dve korenini za ven 6 in 7 levo dolgo sem bila v tujini in se bojim zobozdravnikov . Rada bi si uredila zobe in uredila implant ante koliko casa bi trajalo da bi imela zobe urejene . In ce imate se prostor .? IrenaSpoštovani! Z veseljem vam pomagamo do željenega cilja. Točne ponudbe in časovni obseg dela vam lahko podamo po pregledu in RTG posnetku. Prosim, da nas pokličete na 040 294488 ali 04/5300660, da uskladimo termine za prvi pregled. Lep dan še naprej!