Pozdravljeni! Stara sem 46 let. Lotevam se temeljite sanacije svojega zobovja pa me zanima okvirno koliko si lahko privoščim. Zgoraj L mi manjka 7, 6 za puljenje (samo korenina) in 5. Zg. D pa je prisotna 7 brez krone, manjkata prav tako 6 in 5. Koliko bi prišli mostički L in D na po 2 implantatih? D spodaj pa imam narejen mostiček na 8 in 5, ki je že star več kot 12 let in bi ga bi bilo potrebno verjetno že zamenjati. Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem, pozdrav MilenaSpoštovani! Predvidevam, da bi stanje lahko sanirali s štirimi vsadki in štirimi kronami na dotičnih vsadkih. Cena : -750 Eur (vsadek) X 4 = 3000 Eur. -420 Eur (krona na vsadku) X 4 = 1680 Eur. V ceno so vključeni vsi materiali in posegi od začetka do željenega cilja. V spodnji čeljusti bi prav tako potrebovali dva vsadka, ki bi nosila tri zobne krone: -750 Eur (vsadek) X 2 = 1500 Eur -420 Eur (krona na vsadku) X 2 = 840 Eur -210 Eur (vmesni člen) X 1 = 210 Eur. V kolikor so anatomski pogoji dobri bi bilo mogoče status reševati tudi z reduciranim številom vsadkov. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni. Stara sem 30let in imam zelo slabe zobe kolikor jih se imam in sicer zgoraj imam imputirano 1desno 1levo pa je v zelo slabem stanju , Dvojka ima luknjico levo desna Mislim da je ok trojka levo je le se korenina 4 ima plombo desna ok obe petici Mankata Naprej ok spodaj pa dve korenini za ven 6 in 7 levo dolgo sem bila v tujini in se bojim zobozdravnikov . Rada bi si uredila zobe in uredila implant ante koliko casa bi trajalo da bi imela zobe urejene . In ce imate se prostor .? IrenaSpoštovani! Z veseljem vam pomagamo do željenega cilja. Točne ponudbe in časovni obseg dela vam lahko podamo po pregledu in RTG posnetku. Prosim, da nas pokličete na 040 294488 ali 04/5300660, da uskladimo termine za prvi pregled. Lep dan še naprej!


Spostovani! Odlomil se mi je keramični zob oz.prevleka,je možno popravilo in koliko približno stane ali pride v poštev samo druga,nova prevleka? Hvala za odgovor.Spoštovani! Možno je popravilo, ki pa seveda ne nudi tako visoke sigurnosti kot nova prevleka. Cena je 65 Eur. Cena nove prevleke je 210 Eur. Lep dan še naprej!


Spoštovani, kaj bi bila lahko rešitev,če mi manjkata na levi strani zgoraj osem sedem in šest,levo spodaj osem sedem in šest....na resni strani pa zgoraj šestica in osemica ter spodaj desno sedmica in osmica. Predvsem me zanima kaj bi se na levi strani dalo narediti in okvirna cena. Iskrena hvala!Spoštovani! Na vseh naštetih lokacijah razen desno spodaj, kjer je šestica še prisotna predlagam vstavitev enega vsadka, ki bi podpiral eno krono. Trije vsadki bi nadomeščali izgubljene šestice, kar je dovolj za pravilno funkcijo. Cena posega: 750 Eur (vsadek) X 3 = 2350 Eur 420 Eur (krona na vsadku)X 3 = 1260 Eur. V ceno so vključeni vsi materiali in postopki od začetka do končnega cilja. Lep dan še naprej!


Spoštovani! Pred pol leta sem sem dobil mostiček za spodnjo enko (sesednja zoba obrušena), sedaj pa se mi je sprednji del te enke odlomil zanima pa me če je možno kakšno popravilo oziroma koliko bi stal nov standardni mostiček. Hvala za odgovor in lep pozdravSpoštovani! Mostiček je možno popraviti. V kolikor se poškodba ponavlja je bolje izdelati novega. Če je bil mostiček izdelan pri nas je v garanciji (pet let). Nov mostiček za opisan status stane 630 Eur (porcelan; kovinsko keramična konstrukcija).