pozdravljeni meme pa zanima ce lahko zraven antibiotikov amoksiklav vzamem nalgesin za bolecineSpoštovani! Omenjeno kombinacijo zdravil lahko vzamete. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni, Z mojim partnerjem že kar nekaj časa iščeva zobozdravnika s koncesijo. Zanima me, če je prijava možna in kako se lahko prijaviva na pregled?Spoštovani! Vsak zobozdravnik s koncesijo ima možnost sprejeti nove paciente. Čakalna doba je odvisna od števila registriranih pacientov pri posamezniku. Podatki so objavljeni na spletnih straneh ZZZS ali telefonsko. Pri nas imemo registriranih cca. 3500 pacientov. Zaenkrat je čakalna doba eno leto. Lep dan še naprej!


pozdravljen, 5 let imam že mostiček na zgornjih sprednjih zobeh( obe zgornji enici izpuljeni, mostiček pa je pripet na obe dvojki) zanima me ali se je pametno odločiti za implatant,ter kako dolgotrajen proces je to? zanima pa me tudi cena? lpSpoštovani! Vsekakor je implantologija v omenjenem primeru najboljša rešitev, saj dvojke s tem niso preobremnjene. Brušenju dvojk se sicer s tem ne bi izognili (namreč že nosijo krone-most). Cene posega za dotični primer: -750 Eur (vsadek) X 2 = 1500 Eur. -420 Eur (krona na vsadku) X 2 = 840 Eur. Približno tri mesece po vstavitvi implantov lahko na le te montiramo krone, za kar potrebjemo še dva obiska, ki si sledita v tednu dni. V vmesnem obdobju ste estetsko sanirani z začasnim protetičnim nadomestkom, ki je vštet v zgoraj omenjeno ceno. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni,ker imam kar nekaj težav z zobmi ,me zanima ali je prvi pregled potrebno plačati,če se nadaljuje zdravljenje in oskrba zob pri vas. Hvala.Spoštovani! V kolikor nadaljujete zdravljenje pri nas prvega pregleda ni potrebno plačati. Lep dan še naprej!


Spoštovani, zanima me če vpisujete študente na koncesijo ter kakšna je čakalna vrsta za pacienta z bolečinami? Lep pozdravSpoštovani! V primeru bolečin vas v dežurno ambulanto sprejmemo brez čakalne dobe. Za vpis na koncesijo imamo čakalno dobo. Lep dan še naprej!