Pozdravljeni, zaradi groznega zobobola sem odšla k osebni zobozdravnici.
Odprla mi je zob brez živca, poslala na slikanje, nato pa sem dobila napotnico za zobnega kirurga.
Na njej piše periapikalni absces brez fistule, stopnja nujnosti: redno.

Zanima me, kaj naj storim, ker imam odprt zob, ven in okoli tečeta gnoj in kri.
Da o bolečinah niti ne govorim, saj so kljub močnim protibolečinskim tabletam neznosne.

Do kirurga lahko pridem s to napotnico šele čez 2 meseca.

Kako naj omilim bolečino?Spoštovani!

Odločitev o terapiji bi lahko postavil po rtg in kliničnem pregledu. Prva stopnja reševanja problema je obravnava koreninskega kanala. Če prav razumem napisano so vam to že poiskušali narediti. V kolikor neuspešno se lahko zatečemo k apikotomiji oziroma operaciji vrška. Zadnja rešitev je seveda odstranitev zoba. Če hude bolečine spremljajo otečene bezgavke in morda povišana temperature svetujem tudi sistemski antibiotik. 

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni!
Zgoraj levo in desno imam dva mostička,ker mi dvojke niso zrasle.Spodaj imam mostiček od leve do desne dvojke,ker mi niso zrasle enke.Spodnji mostiček se mi je na eni strani zlomil,zato sem se odločila da vse zamenjam.Na mesto dvojk v zgornji čeljusti bi si vstavila vsadka,na enke in trojke pa bi dala prevleke.Spodaj bi ostal mostiček.Zanima me,kdaj bi prišla na vrsto če se naročim in seveda cene.Dala bi si polnoporcelanske prevleke.Bi dobila tudi kaj popusta?
Hvala,lpSpoštovani!
 
Cene storitev po katerih sprašujete:
-750 Eur (vsadek) X 2 = 1500 Eur
-700 Eur (polnikeramična prevleka na vsadku) X 2 = 1400 Eur
-350 Eur (polnokeramična prevleka ) X 8 (zgoraj in spodaj) = 2800 Eur.
V ceno so všteti vsi materiali in postopki od začetka do končnega cilja, vključno z začasnimi nadomestki. V kolikor se odločite za postopek vam pobelimo zobe brezplačno in vam nudimo 10 - 15 % popust. Datum v začetku novembra bi vam začeli iskati, ko se za storitev odločite. 
 
Lep dan še naprej!Pozdravljeni 
Imam napotnico za oralnega kirurga in sicer mi je po puljenju ostala zobna korenina ki jo zobozdravnica ni mogla odstranit saj naj bi se drobila. Zanima me ce pri vas opraljate taksne posege, kaksna je cena in cakalna doba.
Hvala za odgovor.
MatejSpoštovani!

Take posega opravljamo dnevno. Cena posega je 90 Eur.

Lep dan še naprej!


ostal brez sprednjega zoba svojega zobozdravnika nima potrebda bi bila temeljita obnova v ustih hvalaSpoštovani!

V kolikor se želite naročiti na prvi pregled in posvet me prosim pokličite na 040 294488 ali 04/5300660. Naredili vam bomo točen načrt zdravljenja in ponudbe.

Lep  dan še  naprej!


zdravo. jaz bi zelo rada zanosila in imam en problem en zob imam že zaprt problem pa je ker me boli in gnoj mi priteče v usta in me zanima če to vpliva na otrokov plod zaradi tega imam tudi slab zadah. jaz sem povedala mojemu zobozdravniku da me boli pa je rekel da je vse vredu ali zobje in zobni karies zelo vplivajo na otroka. hvala za odgovor ali naj zanosim ali naj najprej saniram zobe, sam to bo trajalo dolgo casa jaz bi pa rada zdaj zanosila.Spoštovani!

Obstajajo študije, ki bi sicer lahko povezovale stanje zob in obzobnih tkiv nosečnice in določeno problematiko, ki se dotika otroka, vendar nič določenega. Vsekakor vam svetujem čim prejšnjo sanacijo zobovja saj so določeni posegi (RTG, ruvanja...) med nosečnostjo kontraindicirani.

Lep dan še naprej!