Pozdravljeni
Na obstoječem mostičku mi je zobozdravnik pobrusil zgornji sloj mostička tako da se sedaj rahlo vidi kovinski črni del. Zanima me ali se na obstoječi mostiček lahko nanesen pobrušeni sloj oz. kako drugače "pobeli "črna pika?
Hvala in lp, SašoSpoštovani!

Mostiček je možno popraviti z nanašanjem materiala. Estetski rezultat je dober, vendar se lahko zgodi, da pri zvijanju konstrukcije delček ponovno odpade.

Lep dan še naprej!


Pred 8 leti sem dobil protezo, ki pa je zelo slaba in mi je spredaj zob že odstopil, pa sem si ga zalepil kar sam. Zanima me, po kolikem času mi pripada nova proteza in seveda kakšna. HvalaSpoštovani!

Trajnostna doba proteze je pet let. Dejstvo sicer ne pomeni, da pacientu po tem času pripada nova proteza. Zavarovalnica bo krila stroške izdelave proteze takrat, ko bo minila čakalna doba in ko bo zobozdravnik ugotovil, da proteza ni več primerna.

Lep dan še naprej! 


Spoštovani!
Zanima me,če pri vas delate apikotomijo na koncesijo in kakšna je čakalna doba.Če ne,me pa zanima čakalna doba in cena za ta poseg samoplačniško.Zelo se mi mudi,ker me čaka operacija pri žilnem kirurgu.Zanima me tudi koliko traja okrevanje in ali je to hud poseg?Zobozdravnika in bolečin se zelo bojim.
Vnaprej lepa hvala za čimprejšnji odgovor.Spoštovani!

Cena posega je 90 Eur. Poseg naredimo pod lokalno anestezijo, okrevanje je kratkotrajno: bolečina, oteklina in modrica so znaki, ki ne dosegajo intenzitete, ki bi motila vsakdan. 

Lep dan še naprej!


Spoštovani!
Zanima me, kako je s plačilom na obroke. Je možno na 12 obrokov z diners kartico ali je na položnice? Potrebovala bi namreč tri mostičke ali vsadke. 
Lep pozdravSpoštovani!

Z načinom plačevanja se poiskušamo prilagoditi posamezniku. Možno je plačevanje po obrokih.

Lep dan še naprej!


Zgoraj imam totalno protezo. Rada bi jo zamenjala za protezo brez neba. (4 vsadki)
Zelo me moti premikanje proteze, izpad pri kaslanju itd..

Zanima me cena celotne storitve,cakalna doba, vrsta materiala zob (akril, porcelan)
H vala!Spoštovani!

Cena po kateri sprašujete:
-750 Eur (vsadek) X 4 = 3000 Eur
-900 Eur (proteza z ulito bazo) X 1 = 900 Eur
V ceno so vključeni vsi postopki in materiali od začetka do končnega cilja, vključno z začasnimi nadomestki.
Materiali:
-vsadek; titan (Ti)
-proteza; akrilat, stelitna kovina, kompozitni zobje
S čakalno dobo se skušamo prilagoditi potrebam.

Lep dan še naprej!