rada bi vprašala koliko bi me stala spodnja proteza hvala za odgovor
Spoštovani!

Cena spodnje totalne proteze je 700 Eur.

Lep dan še naprej!


pozdravljeni,mojem možu so 11.10 2013 odstranili zob v spodnji čeljusti zadnji desno,po nekaj dneh je rano preraslo vneto tkivo,ki ga je oralna kirurginja odstranila,in rano zašila.Po 7 dneh je šive odsranila.Spet je prišlo do vnetja,in 17.12. oralni kirurg rano odpre in očisti granulacije.Po nekaj dneh se spet pojavi vnetje z granulacijo,ki ga odstranijo na oralni kirurgiji.Rana je zacelili,na mestu odstranjenega zoba je dlesen spet vneta z bolečimi granulacijami.Zelo ga boli in res več ne vemo,kaj se dogaja.27,1.2014 je naročen na kirurški poseg.Bolečina se širi v uho.Za informacijo naj povem,da je v tem času na atibiotični terapiji,6 škatlic hikoncila in ena sumameda.L EPO PROSIM,če mi lahko kaj odgovorite,ker je cela družina hudo zaskrbljena.
Spoštovani!

Problem, ki ga opisujete je podoben tako imenovani suhi infekciji rane. Infekcija je dolgotrajna in zelo trdovratna. Problem spremljajo bolečine, otečene bezgavke lahko tudi povišana telesna temperatura. Samo sistemska antibiotična terapija ponavadi ni dovolj. Potrebno je odstraniti tkivo, ki je zaradi infekcije preveč prizadeto (kirurški poseg). Navszadnje se bo vse lepo uredilo.

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni
Za puljenje imam 2 škrbini, prva je 6. zgoraj in druga je 6. spodaj. Zanima me približna cena posega in kakšna je čakalna doba na poseg.

Hvala za odgovor in lep dan še naprej.


Spoštovani!

Domnevam da sprašujete po ceni odstranitve dveh zob:
-90 (komplicirano ruvanje) X 2 = 180 Eur.

Lep dan še naprej!


Spoštovani!

Spodaj levo mi manjka šestica, ki so mi jo izpulili pred več leti. Sedaj bi rada implatant. Prosim, če mi lahko sporočite kakšni bi bili kompletni stroški (implatant, zob...).

Hvala in lep pozdrav!

TinaSpoštovani!

Cena posega po katerem sprašujete:
-750 Eur (vsadek)
-420 Eur (krona na vsadku)
V ceno so vključeni vsi materiali in postopki od začetka do končnega cilja, vključno z začasnim nadomestkom.

Lep dan še naprej!


Zdravo !
Danes mi je zobozdravnica vstavila novo plombo. Ko me je vprašala, če je previsoko, sem ugriznil in se mi je zdelo vredu. Ko se prišel domov, sem začutil da je malo previsoka. Čeprav me ne moti, me zanima samo če je to vredu, ali je nevarno, kajti nasleden termin imam čez 1 mesec.Spoštovani!

Minimalne motnje so sprejemljive. Motnja, ki po občutku ovira grizenje in ostale normalne funkcije, naj bi bila odstranjena kmalu, saj navsezadnej lahko pripelje do resnejših motenj kot npr.: škripanje z zobmi (bruksizem).

Lep dan še naprej!