Lepo pozdravljen! 
Sprašujem vas če delate tudi na koncesijo. Imela bi za zamenjati prevleke na 6 sprednjih zobeh (keramika), na obeh straneh pa bi bila verjetno potrebna poteza, ker mi manjkajo zobje. Zanima me koliko bi to stalo, kdaj bi prisla na vrsto za obravnavo in koliko časa oz .obiskov bi bilo potrebno. Najlepša hvala za odgovor in lep dan. Spoštovani!

Cena posega po katerem sprašujete:
-210 Eur (kovinsko keramična prevleka) X 6 = 1260 Eur
-900 Eur (proteza z ulito bazo) X 1 = 900 Eur
-250 Eur (polzilo ali sklep, kot opcija) X 2 = 500 Eur.
Cena vključuje vse postopke in materiale od začetka do končnega cilja, z začasnimi nadomestki.

Lep dan še naprej!


mene pa zanima kolk bi prisev prvi pregled pri vas k mene zej ko je mraz zelo bolijo zobe..hvalaSpoštovani!

Na prvem pregledu vam zaračunamo samo rtg slikanje (20 Eur).

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni,

v sredo 22.1. sem odsranila levo spodnjo osmico, danes 4. dan po posegu še vedno ne čutim leve polovice jezika oz. kot nekakšen pekoč občutek. Zanima me kako je prišlo do tega, čez koliko časa naj bi se stanje povrnilo v prvotno?

Hvala za odgovor in lep dan,
KatjaSpoštovani!

Problem, ki ga občutite je posledica spremenjenega prevajanja po istostranskem jezičnem živcu, ki je prav tako predmet anestezije (n.lingualis). Spremembo je lahko povzročil sam anestetik ali vazokonstriktor, ki je dodan, lahko pa je posledica mehanske poškodbe zaradi igle, s katero se anestetik injecira. Glede na to, da gre za manjšo motnjo, menim, da lahko traja mesec ali dva (ugibanje).

Lep dan še naprej!


Včeraj sem dobil od vaše zobne asistentke vabilo, da bi se oglasil zaradi kontrole vsadka (verjetno zraščenost v zobno kost) kar se lahko vidi le preko slikanja. Ob tem me zanima koliko pogostost slikanja (predvsem zob, ker je zraven slikana tudi glava) lahko preko rentgena vpliva na zdravje pacienta? Pa še to, ali je to slikanje všteto v ceno vsadka, ali  ga je potrebno dodatno plačati?

Že vnaprej hvala za odgovorSpoštovani!

Škodljivost pri tovrstnem rtg slikanju je zanemarljiva in vsekakor dobljeni podatek odtehta negativni učinek. Doza znaša 0,0014 mSv , kar je enako enodnevni izpostavitvi kozmičnemu sevanju (preživet dan na dopustu). Slikanje v tem primeru (kontrola) je brezplačno in je namenjeno izključno vaši koristi.

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni!

Pišem Vam, ker sem na internetu zasledila vašo stran o zobozdravstvenih storitvah. Zanima me, če je pri Vas možno tudi plačilo na obroke, rada bi si namreč pobelila zobe, in naredila štiri prevleke. Že vnaprej se Vam zahvaljujem za odgovor.

Lep pozdrav

Barbara KekSpoštovani!

Možno je plačevanje po obrokih.

Lep dan še naprej!