Pozdravljeni!

Pišem Vam, ker sem na internetu zasledila vašo stran o zobozdravstvenih storitvah. Zanima me, če je pri Vas možno tudi plačilo na obroke, rada bi si namreč pobelila zobe, in naredila štiri prevleke. Že vnaprej se Vam zahvaljujem za odgovor.

Lep pozdrav

Barbara KekSpoštovani!

Možno je plačevanje po obrokih.

Lep dan še naprej!


rada bi vprašala koliko bi me stala spodnja proteza hvala za odgovor
Spoštovani!

Cena spodnje totalne proteze je 700 Eur.

Lep dan še naprej!


pozdravljeni,mojem možu so 11.10 2013 odstranili zob v spodnji čeljusti zadnji desno,po nekaj dneh je rano preraslo vneto tkivo,ki ga je oralna kirurginja odstranila,in rano zašila.Po 7 dneh je šive odsranila.Spet je prišlo do vnetja,in 17.12. oralni kirurg rano odpre in očisti granulacije.Po nekaj dneh se spet pojavi vnetje z granulacijo,ki ga odstranijo na oralni kirurgiji.Rana je zacelili,na mestu odstranjenega zoba je dlesen spet vneta z bolečimi granulacijami.Zelo ga boli in res več ne vemo,kaj se dogaja.27,1.2014 je naročen na kirurški poseg.Bolečina se širi v uho.Za informacijo naj povem,da je v tem času na atibiotični terapiji,6 škatlic hikoncila in ena sumameda.L EPO PROSIM,če mi lahko kaj odgovorite,ker je cela družina hudo zaskrbljena.
Spoštovani!

Problem, ki ga opisujete je podoben tako imenovani suhi infekciji rane. Infekcija je dolgotrajna in zelo trdovratna. Problem spremljajo bolečine, otečene bezgavke lahko tudi povišana telesna temperatura. Samo sistemska antibiotična terapija ponavadi ni dovolj. Potrebno je odstraniti tkivo, ki je zaradi infekcije preveč prizadeto (kirurški poseg). Navszadnje se bo vse lepo uredilo.

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni
Za puljenje imam 2 škrbini, prva je 6. zgoraj in druga je 6. spodaj. Zanima me približna cena posega in kakšna je čakalna doba na poseg.

Hvala za odgovor in lep dan še naprej.


Spoštovani!

Domnevam da sprašujete po ceni odstranitve dveh zob:
-90 (komplicirano ruvanje) X 2 = 180 Eur.

Lep dan še naprej!


Spoštovani!

Spodaj levo mi manjka šestica, ki so mi jo izpulili pred več leti. Sedaj bi rada implatant. Prosim, če mi lahko sporočite kakšni bi bili kompletni stroški (implatant, zob...).

Hvala in lep pozdrav!

TinaSpoštovani!

Cena posega po katerem sprašujete:
-750 Eur (vsadek)
-420 Eur (krona na vsadku)
V ceno so vključeni vsi materiali in postopki od začetka do končnega cilja, vključno z začasnim nadomestkom.

Lep dan še naprej!