Pozdravljeni, Zanima me kaksna je cena mosticka? Lep danSpoštovani!

V kolikor razumem stanje bi potrebovali mostiček od štiri na šest, z zatičem na šestici. Cena posega:
-210 Eur (kovinsko keramična prevleka) X 3 = 630 Eur.

Lep dan še naprej!


SPOŠTOVANI ,     IMELA SEM DELNO PARODONTZO SEDAJ SEM TO POZDRAVILA IN IMAM ZAČASNO PREVLEKO . IMELA BI 12 ZOB IZ CIRKONIJA   ZGORAJ. ZANIMA ME CENA .   


   
               HVALA ZA ODGOVOR IN LEP POZDRAVSpoštovani!

Cena posega po katerem sprašujete:
-350 Eur (polnokeramična prevleka-cirkon) X 12 = 4200 Eur. Na količino vam nudimo popust 15 %, tako da bi bila cena 3570 Eur. V ceno so vključeni vsi materiali in postopki od začetka do končnega cilja.

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni,

manjka mi zgornja petica, šestica pa je že tako slaba, da v poštev pride le "štift". Kakšna bi bila cena nadomestnega zoba in v kolikšnem času je mogoče opraviti poseg?

HvalaSpoštovani!

Glede na napisano menim, da potrebujete zobni vsadek na mestu šestice. Cena posega:
-750 Eur (vsadek) 
-420 Eur (krona na vsadku)
V ceno so vključeni vsi materiali in postopki od začetka do končnega cilja, vključno z začasnim nadomestkom. Datum posega določimo po dogovoru. V kolikor se vam ne mudi vas lahko naročimo konec junija.

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni

Star sem 24 let in imam težavo z zobmi. Stalni zobje so mi izrstli nekje med 8 in 11 letom pri 13 sem dobil 2 plombi šestica zgoraj desno ter šestica spodaj levo. Pred letom dni so se mi pa začele pojavljati težave z štiricami in peticami zgoraj. V manj kot letu dni sta se mi popolnoma polomili obe štirici in petici na zgornji čeljusti, seveda se zob ne da več rešit in so za izpulit.
Ostali zobje so vredu. Zanima me kaj bi lahko bila težava da so tako nenadno razpadli vsi zgornji ti. ličniki?
Nikjer namreč nisem zasledil podobne težave.

Hvala za odgovor

Lep dan še naprejSpoštovani!

Opisanemu primeru največkrat botrujejo kariozne spremembe na dotičnih zobeh, ki niso sanirane pravočasno. Največkrat gre za gnilobo na kontaktnih ploskvah, ki jo je teže odkriti, tako da zob navsezadnje popolnoma pregnije in se sesuje sam vase. V redkih primerih je vzrok dogajanju motnja v sestavi trdih zobnih tkiv, ki je prirojena. Pri takih oblikah bolezni, se tudi gnilobni procesi širijo mnogo hitreje in toliko prej dosežejo problematiko, ki jo opisujete. Za natančnejši odgovor, bi se morali zglasiti v naši ordinaciji.

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni,

pred mesecem dni mi je zobozdravnik izpulil petico in šestico desno zgoraj (granulom). Sedaj sem se odločila, da zobe nadomestim z mostičkom. Zanima me, koliko pri vas stane mostiček s štirimi zobmi? Zanima me cena in ostali stroški, ki pridejo poleg.

hvala,

lep pozdrav

Spoštovani!

Cena mostička po katerem sprašujete:
-210 Eur (kovinsko keramična prevleka) X 4 = 840 Eru
ali
-350 Eur (polnokeramična prevleka)  X 4 = 1400 Eur
V ceno so vključeni vsi materiali in postopki od  začetka do končnega cilja, vključno z začasnim nadomestkom.

Lep dan še napre!