Spoštovani!

Danes sem bil pri zobozdravnici, ki mi je dala injekcijo za omrtvičenje. Zdaj že 3 ure na tem delu nič ne čutim.

Zanima me po kolikšnem času bi morala injekcija popustiti.

Lep pozdrav.Spoštovani!

Terminalna inflitracijska anestezija, ki se uporablja predvsem za anestezijo zob v zgornji čeljusti, ponavadi popusti relativno hitro ( 1 do 2 uri). Blok anestezija, ki se uporablja pri delu v spodnji čeljusti transkanino pa lahko traja precej dlje (5 ur).

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni.
Zaradi pogostega krušenja zailvk na prednjih zgornjih zobeh, se bom po vsej verjetnosti odločil za zobne obloge.
Zanima me, kolikšna bi bila cena v vaši ordinaciji za preobleko 5 zob: 2,1,1,2,3 zgoraj (trojka je na eni strani že del mostička 3-7)
Material: polni porcelan.

Hvala in lep pozdrav,

Peter BeltramSpoštovani!

Cena posega po katerem sprašujete:
-350 Eur (polnokeramična konstrukcija; Cirkon) X 5 = 1750 Eur ali
-210 Eur (kovinskomkeramična konstrukcija) X 5 = 1050 Eur.
V ceno so vključeni vsi materiali in postopki od začetka do končnega cilja, vključno z začasnimi nadomestki.

Lep dan še naprej!Pozdravljeni, 
 
moje ime je Marijan star sem 45 let, odločil sem se za vstavitev dveh implantatov (zgoraj 2l in 2d), izdelavo novih kron zgoraj 3d in 4d ter zamenjave amalgamskih plomb ( cca 11 zob).
 
Zanima me okvirna cena (cca eur), za lažjo oceno Vam lahko pošljem ortopan sliko, oziroma se ogllasim na posvet.
 
Zahvaljujem se za odgovor.
 
Lep pozdrav,  Marijan Igličar
Spoštovani!

Cena storitve po kateri sprašujete:
750 Eur (vsdek) X 2 = 1500 Eur
420 Eur (krona na vsadku) X 2 = 840 Eur
210 Eur (krona; kovinsko keramična prevleka) X 2 = 420 Eur
Zamenjava amalgamskih plomb:
-55 Eur (povprečna cena bele plombe) X 11 = 600 Eur.

Lep dan še naprej!
Spoštovani,

mene pa zanima,kaj bi mi vi predlagali,glede na to da imam obupne zobe,zgornje sprednje 4 je treba nadomestiti z umetnimi,
zelo pa me je strah cene glede na to da sem trenutno nezaposlena.


V naprej se vam zahvaljujem za odgovor.

Hvala in lep pozdrav!Spoštovani!

Predlagam, da pridete na pregled. Naredili bomo različne načrte zdravljenja in ustrezne ponudbe. Za pregled se lahko naročite po tel: 040 294488 ali 04/5300660.

Lep dan še naprej!


Spostovani,prosim za Vase mnenje. Spodaj imam impaktirana modrostna zoba. Stara sem 39 let in z leti je baje tezje odstraniti modrostnike. Tezave imam ze cca.1,5 leta.Imela sem bolecine in posiljalli so me sem ter tja,nazadnje pa da je krivda v zobeh. Ker so sumili tudi na Sojgrenov sindrom ze leto dni jemljem medrol 4-8 mg dnevno,sicer sem ga ze prej obcasno zaradi poslabsanja astme. Sedaj bi morala postopoma le tega ukiniti,ampak ko nizam dozo imam vecje tezave,piskanje v pljucih,bolece in tezko poziranje... Ker imam trenutno bolece bezgavke na d. strani pod celjustjo in tezko poziram sem dobila Hiconcil 500 na 8 ur,pojedla sem ze skatlico in pol stanje pa se ni skoraj nic boljse. Bolecine imam v celjusti,proti usesu,cutim pritisk,... Trenutno je kirurg odsoten in nevem kaj naj storim. Zoba sta tik ob zivcih,pise v zelo neugodni legi,nagnjena proti jeziku,zato je celjust na jezicni strani zelo tanka. Na UKC v Mb ORL-MFC sem dobila moznost odstranitve pod splosno anestezijo oba naenkrat,moj oralni kirurg pa bi enega po enega. Zato nevem za katero verijanto se naj odlocim in kaj priporocate? Pa tudi kako Medrol vpliva na poseg in ali jemljem visoke doze le tega in kaksne posledice z jemanjem pred in po posegu? Naj povem se to da sem pri prvem oralnem kirurgu bila narocena na poseg ze lani,prinesla sem mu ortopan in narocil me je za november in december,cakala sem cca. mesecev,potem pa mi teden pred posegom le tega odpove,da on tega ne bo delal. Zdi se mi da bi mi to lahko povedal ze pri pregledu ne pa da me pusti cakat skoraj leto dni in ponovno iscem kirurga in cakam na poseg. Prosim za razumevanje,ker sem se razpisala. Strah me je,psihicno sem ze cisto na dnu shujsala za 12kg,zaradi bolecin in nacina prehranjevanja-tekoce in kasasto. Upam da mi posljete kaksno mnenje in kaksen poseg me caka. Lep pozdrav,Simona iz MbSpoštovani!

V kolikor mi lahko pošljete ortopan se bom odločil ali sem dovolj kompetenten za željen poseg.

Lep dan še naprej!