Spoštovani. Od zobozdravnice imam napotnico za zdravljenje pri paradontologu. Ali je možen obisk pri vas? lep pozdrav, SandiSpoštovani! Tudi mi se ukvarjamo s parodontologijo. Naročite se po telefonu 04/5300660 ali 040294488. Lep dan še naprej!


v ponedeljek imam dogovrjeno uro , za manjši poseg ,ki bo potekal pod lokalno anestezijo . Sem pa med tem dobila prehlad , ki gre počasi proti kraju , jutri pa je ta poseg . Zato me zanima , ali lahko ob prehladu dobim anestezijo . HvalaSpoštovani! Prehlad in lokalna anestezija v vašem primeru nimata neposredne povezave. Večji problem bolezen lahko povzroča med samim posegom, saj je ponavadi potrebno dihati skozi nos, da vam hladilna voda ali telesne tekočine ne zalivajo dihal. Poleg tega lahko okužite osebje in ostale paciente v čakalnici. Morda bi premislili o spremembi datuma posega. Hvala in lep dan.


Pozdravljeni! Zanima me za štift, zob štirica. Kakšna je čakalna doba pri Vas, če greš privat, in kakšna je okvirna cena. Zob se mi je odlomil, baje da se da na korenino pritrditi štift, nov zob. Hvala.Spoštovani! Zob bi oskrbeli z koreninskim sidrom (štift) in krono. Največkrat se odločimo za kovinsko-keramično prevleko. Cena: krona 210 Eur, zatič Maileffer titan: 30 Eur. Čakalne dobe ni. Veselimo se vašega obiska.


Pozdravljeni, zanima me , koliko mora biti otrok star, da se mu lahko naredi implantant? lp MojcaSpoštovani! Po najnovejših smernicah v tujini vstavljajo implante s posebnimi indikacijami že pri sedmih letih. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni! Sprednja dva zoba sem v otroštvu poškodoval,bila sta že nekajkrat oblečena sedaj pa sta različne barve in razmaknjena. Zanima me, če je izdelava estetske luske trajna rešitev? Hvala za odgovor! Lep pozdrav,Uroš.Spoštovani! Izdelava estetske luske ima relativno ozko indikacijo: zob naj bi bil skoraj intakten, torej brez večjih obstoječih plomb ali razpok, ugriz pravilen (ni preobremenitev protetičnega izdelka)...Če sem vas prav razumel sta bile na zobeh že izdelani prevleki, torej drugega kot nove prevleke ne moremo narediti. Glede na to, da sta to prednja sekalca, bi predlagal izdelavo polnokeramične prevleke, saj je estetsko bolj ugodna, umik dlesni z leti, pa ne bo povzročil večje estetske spremembe, ker rob prevleke ne bo viden. Veselimo se vašega obiska!