Pozdravljeni. Zanima me če izdelujete tudi cirkonijeve mostičke. Kakšna je cena zoba na cirk. mostu? Koliko znese zdravljenje zoba-2 kanala (verjetno potrebno) z nekovinskim štiftom? Hvala in uživajte dopust.Spoštovani! Izdelujemo tudi polnokeramične mostičke na cirkonijevem ogrodju. Cena krone je 350 Eur. Zdravljenje zoba po seji stane 50 Eur. Za dokončanje koreninskega zdravljenja potrebujemo dve do tri seje. Nekovinski zatič je lahko narejen iz steklenih vlaken (30 Eur) ali cirkona (50 Eur). Lep dan še naprej!


Spoštovani, Prosila bi vas odgovor na sledeče vprašanje. Probleme imam s šestico zgoraj, je namreč zdravljen zob, ki je v zelo slabem stanju, plomba mi je namreč odpadla že pred meseci, nato mi je zobozdravnica naredila samo začasno plombo, ki pa mi je sedaj ponovno odpadla, zoba je zelo malo, prognoza moje zdravnice pa je , da je zob potrebno odstraniti, ker je nad njim še velik gronolom. Ali je to res edina rešitev? Vprašala sem jo tudi kako je z možnostjo vstavitve implatanta, pa pravi,da bo to problem, ker imam zelo nizek ugriz.Kakšno je vaše mnenje, ali nizek ugriz res prestavlja problem pri vstavitvi implatanta? Kakšno je vaše mnenje o vizil protezi ? Ali za pregled pri vas lahko prinesem nekaj mesečno star ortopan ? Hvala za vaš dogovor in lep pozdrav. JulijaSpoštovani! Glede na probleme, ki ste mi jih opisali, bi vsekakor rad videl stanje "v živo". Pod pojmom globok ugriz namreč ne vidim problemov, ki bi lahko vplivali na vstavitev implanta na mestu šestice. Vsekakor lahko otežkočeni ali nemogoči implantaciji botrujejo drugi razlogi, ki vam jih je zobozdravnica poskušala predstaviti. Ortopan je dobrodošel in nujen. Klinični pregled in RTG posnetek nam bosta dala vse potrebne odgovore, zato prosim če se telefonsko naročite na pregled (040294488 ali 04/5300660). Prosim vas za bolj specifično vprašanje glede vizil proteze, saj bi bi se ob tako splošnem vprašanju lahko preveč zapletla okoli stvari, ki vas ne zanimajo. Veselimo se vašega obiska.


mi je kar malo nerodno da moram pri 41 letih "jamrati " da me je strah, pa me ni samo dobim fobijo ko moram ležati in imeti odprta usta. je tako hudo da dobim aritmijo in sedaj poskušam najti zobarja, ki mi bo dal neko " pomirjevalo " in mi zdravilo v zobu zamenjal za plombo. res je hudo da ne morem dihati ko pridem na stol hvalaSpoštovani! Strah pred posegi v ustih je zelo pogost pojav in do neke mere tudi upravičen, saj so usta področje, ki je povezano z številnimi čustvenimi reakcijami. Poseg v tako intimno področje bo za človeka vedno vsaj delno nasilna izkušnja ne glede na prisotnost bolečin. Ekstremen strah je hud problem in če res ne gre drugače si lahko pomagamo s pomirjevali ali anksiolitiki (zdravila, ki zmanjšujejo občutek strahu). Zagotovimo vam lahko neboleče delo, prijazen pristop in v skrajni sili uporaba zdravil, ki bi vam olajšala pristop k posegu. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni! Boli me zob. Če še sprejmete paciente ( samoplačniško ),kdaj bi pri vas prišla na vrsto? Lp TanjaSpoštovani! Če vas boli zob pridete na vrsto takoj (prej prosim če se telefonsko najavite). Verselimo se vašega obiska!


Spoštovani, mojemu dvanajstletnemu nečaku sta se v nedeljo nekako na polovici odlomila oba zgornja sprednja zoba. Ali je mogoče storiti kaj, da ne bo do osemnajstega leta ostal z zlomljenima zoboma, kot je predlagal njegov zobozdravnik? Vem, da se mu zobje še razvijajo, vendar bi mu radi pomagali v občutljivi najstniški dobi. Najlepša hvala za odgovor. Stanka Sirk, Urbanova tetaSpoštovani! Vsekakor se zoba da dograditi s kompozitnimi masami (popolnoma naradikalen poseg), kar da estetsko popolnoma zadovoljivo rešitev. Storitev je hitra in neboleča. Lep dan še naprej!