Pozdravljeni, mene pa zanima če še sprejemate nove pacijente ( s koncesijo) namreč imam problem z modrostnimi zobmi, ki mi rastejo v sedmico. Hvala, za odgovor, Lp katjaSpoštovani! Sprejemamo nove paciente! Veselimo se vašega obiska!


Kako čistiti keramični mostiček spodaj. Hvala za odgovor. .Spoštovani! Mostiček čistite klasično z zobno krtačko (smer potega z rdečega na belo). Kontaktna področja s sosednimi zobmi očistite z medzobno krtačko ali zobno nitko (odvisno od razpoložljivega prostora, ki vam pogojuje vstop v medzobni proator). Prostor pod mostičkom očistite z medzobno krtačko ali posebno zobno nitko, ki jo zaradi tršega delovnega konca lahko uvedete pod mostiček. Veseli me, da ste se poglobili v higieno protetičnega nadomestka, kar je osnova za njegovo dolgo preživetje. Lep dan še naprej!


Spoštovani, ker nimam želje po protezi mi je moja zobozdravnica svetovala zobne vsadke.Predhodno mi mora na spodnji čeljusti očistiti še zobni kamen nato me bo napotilak paradentologu v Ljubljano- glede na oceno paradentologa naj bi se odločala za protezo oziroma implant. Približno v roku 2 mesecev bo realizirano. Sprašujem vas glede plačila vsadkov - ceno sem videla v enem izmed odgovorov - oziroma ali obstaja možnost obročnega odplačevanja s kartico. V pričakovanju odgovora se vam lepo zahvaljujem.Spoštovani! Vsadki se ponavadi plačajo na fazi pobiranja šivov. Vsak vsadek ima pet letno garancijo na izpad razen, če se zaradi relativnih kontraindikacij (kajenje ...) ne dogovorimo draugače. Obstaja možnost obročnega odplačevanja s kartico, na transakcijski račun ali v gotovini. V primeru večjega števila vsadkov se lahko dogovorimo za popust. Pred posegom dobite natančno ponudbo od katere ne smemo odstopati zaradi nepredvidenih situacij. Lep dan še naprej!


lep pozdrav.star sem 26 let in pri zobarju nisem bil že 10 let.problemov glede strahu od bolečine nimam ampak imam druge probleme in sicer občutim čezmerno potenje, tremens, bruhanje je prisotno.prejšnji teden sem bil v dežurni in nikakor mi niso mogli pomagati saj se nisem mogel nikakor umiriti.zato so mi svetovali da obiščem zobozdravnika ki bi mi uredil zobe pod narkozo.potreboval bi 2 plombi in verjetno bi en zob moral izpuliti.kakšne so možnosti da me uspavate in mi to uredite.sem iz kranja in rade volje se oglasim pri vas če je tak poseg možen.zanima me pa tudi okvirna cena.če tega prakticirate ali mi priporočate kakšnega od vaših kolegov iz okolice gorenjske.vnaprej se vam lepo zahvaljujem za odgovor. LP DejanSpoštovani! Očitno trpite zaradi ekstremne anksioznosti ali strahu pred zobozdravnikom. Znaki, ki jih opisujete so posledica negativnih čustev pred ali med posegi. Obstaja možnost terapije zob pod vplivo splošne omame, vendar so posegi v takem stanju izrecno radikalni (posegi, ki so zaključeni v eni fazi in ne zahtevajo ponovitev ali nadaljevanja v drugi fazi): ruvanje zob, plomba. Zdravljenje zob in protetična rehabilitacija v tem primeru nista izvedljiva. Na vsak način bi pred terapijo v splošmni omami poiskusili s terapijo pod vplivom sedativov in pomirjeval, saj smo do sedaj še vedno uspeli izpeljati zdravljenje na tak način. Lep dan še naprej!


zanima me koliko stane odstranitev živca,lokalna anastezija...ali je poseg kljub lokalni anastaziji lahko boleč? hvala za vaš odgovorSpoštovani! Vitalna ekstirpacija ali odstranitev pulpe je poseg, ki je lahko končan v eni seji ali največ v dveh, če prvič niso bili izpolnjeni vsi pogoji za dobro polnitev koreninskega kanala. Cena posega je 50 Eur na sejo. Posegi v lokalni anesteziji niso boleči. Lep dan še naprej!