Pozdravljeni, že dlje časa me muči ustni zadah in vem da je vzrokov za to lahko več in da je krivec lahko tudi želodec. Zanima me ali lahko vi ob pregledu ugotovite od kje to izvira in posledice (v kolikor so v ustni votlini) tudi odpravite. Hvala za odgovorSpoštovani! Vsekakor je mogoče odkriti vzrok zadaha ali vsaj predvideti, kje bi lahko bil. Odpraviti zadah je lahko večji problem, način reševanja pa je odvisen od izvora problema. Veselimo se vašega obiska. Lep dan še naprej!


zelo rada bi si našla novega zobozdravnika, ker imam s sedanjim same težave.... (nebi o tem) moje vprašanje se glasi, če sprejemate nove paciente?Spoštovani! Sprejemamo nove paciente. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni! Prebrala sem vse vaše odgovore, ki se nanašajo na implantante v povezavi z zobno protezo. Vendar mojega primera ni. Spodaj imam na levi strani še trojko, štirico in sedmico. Ostalo je proteza, seveda s sponkicami, na desni pa proteza ni pritrjena. Kakšno rešitev za pritrditev proteze predlagate s pomočjo implantantov in kakšna bi bila cena. Če predlagate za petico in šestico mostiček, mi tudi za tega prosim poveje ceno. Lepo pozdravljeni in hvala za odgovor.Spoštovani! V vašem primeru je rešitev več. Če je kosti na spodnji čeljustnici na desni strani dovolj tudi v transkaninem področju bi bilo mogoče narediti fiksen protetični nadomestek na več vsadkov in na vaše obstoječe zobe. V primeru da rešujemo samo stabilnost proteze je dovolj že vstavitev enega vsadka na brezzobi strani, pri čemer lahko uporabimo že narejeno protezo. Točen načrt lahko naredimo po kliničnem pregledu in pregledu RTG posnetka. Cena vsadka skupaj s krogličnim nastavkom, ki podpira protezo je 1000 Eur. Lep dan še naprej!


Lep pozdrav.Pred približno 13 leti sem imel operacijo na zgornji čeljusti.Izdrto imam enko na levi strani, na desni enki imam implatant,obe dvojki sta zbrušeni v konus.Problem je v tem da so bili narejeni štirje zobje v kosu,sedaj mi je pa cela zadeva izpadla iz ust tako da ni vec uporabna oz. je ni.Poleg tega imam odlomljeno celo šestico na sp.čeljusti,sedmica je na 3/4 odlomljena,2 zoba pa bi potrebovala plombo.Nimam os.zobozdravnika tako da bi poravnal plačilo sam.Zelel pa bi vsaj hitro rešitev za zgornje štiri.Spoštovani! Prosim, da sem čim hitreje naročite na pregled. Tel.: 04/5300660 ali 040294488. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni, Rada, bi si vstavila implantante, ker mi manjka precej zob v ustih, pa sem slišala, da ob ob/pred posegu potrebno jemati antibiotike. Ker sama antibiotikov oz. tudi drugih tablet že več let nisem jemala(uživam samo naravno nepredelano hrano in uporbljam naravno kozmetiko) me zanima ali je možno poseg z vstavitvijo pribli. 4-6 implantantov opraviti brez jemanja antibiotikov. Hvala, BarbaraSpoštovani! Antibiotiki se predpisujejo profilaktično, torej zato, da bi preprečili možno infekcijo operativnega področja, ki bi pomenila izgubo vsadka. Operacijo je mogoče izvesti tudi brez antibiotikov ali samo z uporabo lokalnih antibiotikov. Lep dan še naprej!