Pozdravlljeni moja hči ima 15 let, ko je bila majhna je padla na sprednji zob.Zob je zdrav le oblika in barva sta spremenjeni,kar je zelo moteče.Opravila je slikanje zob.Zanima me koliko bi stalo popravilo?Spoštovani!

Sprememba barve nakazuje verjetnost, da je zob mrtev. Iz navedenega dejstva sledi, da je potrebno koreninsko zdravljenje, če še ni bilo izvedeno po poškodbi. Sama sanacija barve in oblike se v dotičnem primeru ponavadi naredi z izdelavo prevleke in zobnega zatiča. Cena posegov po katerih sprašujete:
-90 Eur (koreninsko zdravljenje)
-30 Eur (koreninski zatič)
-210 (kovinsko keramična prevleka) ali 350 Eur (polnokeramična prevleka).

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni. Sprasujem v imenu moje mame, ki je pred kratkim ostala brez zob. Kaksna je priblizno cena mobilne proteze in koliko casa traja, da se jo izdela? Najlepsa hvala za odgovor in lep pozdrav. KatarinaSpoštovani!

Cena totalne proteze je 700 eur (cena za eno čeljust). V kolikor delamo zgornjo in spodnjo vam lahko nudimo 10% popusta.

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni!

Zanimalo bi me, če bi se dalo ozdraviti karies ki ga imam na zobu že kar dolgo časa v zdravstvenem domu so mi rekli, da je zob za odstranit rad bi pa vprašal če je še kakšna možnost da se karies pozdravi.


Lep pozdravSpoštovani!

Za oceno in prognozo dotičnega zoba bi morali narediti pregled oziroma RTG ponetek. Če ga imate mi ga lahko pošljete po mailu.

Lep dan še naprej!


Spoštovani ! Ali imate pri vas tudi vsadke iz keramike. In koliko je cena .LpSpoštovani!

Cena cirkonskega vsadka je 900 Eur.

Lep dan še naprej!


Spostovani! Zanima me ali zdravljenje koreninskega kanala boli?hvala za odgovor!Spoštovani!

Ne. Seveda je potrebna uporaba lokalne anestezije.

Lep dan še narprej!