Spoštovani,
Imam napotnico osebnega zobozdravnika, kjer piše, da prosi za apikotomijo zoba 11. Nad enko se mi redno delajo moteče fistule, rahla bolečina je tudi pri nosnici.
Zanima me, kdaj bi pri vas prišla na vrsto za pregled in operacijo.
Lepo se vam zahvaljujem za odgovor in vas lepo pozdravljam,

Jelka Kogoj, Ljubljana, tel. 041738683Spoštovani!

S čakalno dobo se poiskušamo prilagoditi potrebi (ni dolga). Za uskladitev terminov je najbolje da pokličete na 040 294488 ali 04/5300660. Poseg je samoplačniški (150 Eur).

Lep dan še naprej!


Zdravo, ker je moj zobozdravnik trenutno na dopustu, sem naspletu našel vas in se obračam na vas z enim vprašanjem, in sicer, prejšni teden sm bil pri zobozdravniku ki mi je izpulil en zob, en zob je zdravil in na enemu naredil plombo. Zdaj po 4 dneh je zob na keteremu je naredil plombo občutljiv na hladno, to je sicer kratkotrajno, se pravi da hitro bolečin mine. A je to normalno?
Za odgovor se vam v naprej zahvaljujem.

L.p.
Miha

Spoštovani!

Preobčutljivost je posledica rahlega vnetja zobne sredice, kar posledica draženja zoba med posegom oziroma posledica samega bolezenskega procesa na zobu (zobna gniloba). Situacija ni zaskrbljujoča, je zelo pogosta in lahko traja tudi nekaj mesecev.

Lep dan še naprej!


spoštovani,
potrebovala bi inplantant,zanima me cena in čakalna doba
ivankaSpoštovani!

Cena vsadka je 750 Eur. S čakalno dobo se poiskušamo prilagajati potrebi pacientov.

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni,

Sprednja dva zoba zgoraj se mi krušita in sta bila že enkrat pobrušena ob robih. Zdaj imam na zobeh spet majhne odkruške in me zanima kako bi jih lahko popravili in kakšna bi bila cena postopka. Hvala za vaš odgovor. Spoštovani!

Najprej je potrebno ugotoviti vzrok stanja, ki ga opisujete. V kolikor se vzrok ne odpravi je verjetnost poškodbe tudi po popravilu krone precej velika. Možnosti sanacije griznega roba pa so:
-dodajanje kompozitne mase (65 Eur po zobu)
-izdelava estetske luske ali fasete (350 Eur po zobu)
-izdelava prevleke (210 ali 350 Eur po zobu).

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni!Ne vem kam se še naj obrnem za kakšno mnenje ampak imam velik problem z zgorno petico ki je brez zivca in me vsak mesec po 4 dni boli otečena sem bila od junija 3 in dobila tudi tolkrat antibiotik danes mi pa reče da bova ga dala ven ampak jaz se nisem strinjala dobila sem antibiotok in poslal me je domov povejte mi prosim kaj naj naredim ker drugače imam zelo lepe zobe cistim redno skrbim za njih od zobozdravnika pa pričakujem da mi ga popravi zahtevam preveč hvala za odgovorSpoštovani!

Diagnoza je jasna (kronični periapikalni parodontitis). Možnosti sanacije so naslednje:
-ponovno koreninsko zdravljenje
-apikotomija (v kolikor prva možnost ni mogoča)
-ruvanje zoba (v kolikor tudi druga možnost ni mogoča).

Lep dan še naprej!