Pozdravljeni! Zanima me ali se da pobeliti samo sprednje zobe od enice pa tja do štirice na obeh čeljustih, saj se mi zobje nekako vidijo samo ti.. in pa ali je zato kaj ceneje beljenje zob? hvala in lpSpoštovani! Možno je beliti samo posamezne zobe! Cena posega je enaka. Lep dan še naprej!


Spoštovani Star 74 let. Zgoraj imam totalno protezo, spodaj pa vezilko, vezano na 7 sprednjih zob (3 levo, 4 desno). Kočnikov nimam. Proteza je narejena na novo pred 1,5 leta, a je slabša kot prej. Že po nekaj mesecih se je začela majati (vagati na sprednjem delu zg.čeljusti). Pritiska tudi na kosti zg. čeljusti. Zato težko jem. Pod protezo se mi že skoraj leto dni na zg. čeljusti delajo neki beli otiščanci (bradavičasti izrastki, dekubitusi), na nebu zadaj pa tudi razjede. Vse me zelo boli že nekaj časa (več ko pol leta), bolečine pa zdaj segajo že v nos in do obeh ušes. A je to sploh mogoče? Kaj naj naredim? Bi me lahko pregledali in svetovali? MareSpoštovani! Lahko vas naročimo na pregled. (04/5300660). Po pregledu bomo skušali ugotoviti razlog za opisane probleme. Priporočam vam, da se oglasite tudi pri zobozdravniku, kjer so vam protezo naredili. Prepričan sem, da bo znal dotični problem hitro rešiti. Lep dan še naprej!


Spoštovani, Oče je star 74 let in ima totalno protezo že 15 let. Ta proteza je močno obrabljena in mu več ne omogoča normalnega žvečenja hrane in bi nujno potreboval novo. Imamo informacijo, da je čakalna doba preko zdravstvenega zavarovanja 3 leta, samoplačniško pa lahko dobi v zelo kratkem roku. Ali to drži? Hvala za odgovor in lep pozdravSpoštovani! Drži! V kolikor pa ugotovimo, da je protetična storitev nujna, jo lahko uvrstimo na seznam hitrih storitev. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni, imam napotnico za oralnega kirurga/kirurginjo za odstranitev vseh štirih modrostnih zob, pri čemer sta zgornji osmici izrastli, spodnji pa sta pokukali ven, a nimata dovolj prostora, da bi dokončno izrastli. Zanima me, kolikšna je čakalna doba v vaši ordinaciji za odstranitev zobkov? Ortopan imam napravljen izpred dobrega leta dni. Zanima me, ali je možno odstraniti zobka v paru (zgornji in spodnji) in ne posamezno enega za enim? Sem študentka in me še zanima ali se za poseg kaj dodatno plača? Hvala vam za odgovore in v upanju na čimprejšnje srečanje vas lepo pozdravljam!Spoštovani! V naši ordinaciji nimamo koncesije za specialistične storitve (oralna kirurgija). Cena posega pri nas je zato 90 Eur. Čakalna doba je okoli enega meseca. Lep dan še naprej!


Spoštovani ! Ker nimam osebnega zobozdravnika me zanima, kdaj bi lahko prišla na vrsto pri vas ( na koncesijo )? Pri zobozdravniku nisem bila že 18 let in imam precej močno fobijo pred zobozdravniki, vendar je počasi čas, da ga zopet obiščem :( Bojim pa se, da me bodo počasi začeli boleti vsi zobje. Za vaš odgovor se vam že v naprej zahvaljujem. lp MatejaSpoštovani! Nove paciente registriramo jeseni. Lep dan še naprej!