Spoštovani! Sem 21 let star, in se že dalj časa bojim zobozdravnika..In zato sem posledično izgubil par zob..manjkata mi obe zgornji 2ki..pa me sedaj zanima ker je to zelo moteče pri nasmehu in naspošno pri pogovoru z drugo osebo kaj bi bilo najboljše??slišal sem da je najboljša opcija impluntant?! in pa koliko to vse skupaj stane, in pa ali je možno plačilo na obroke? najlepša hvala!!! lep pozdrav, MilošSpoštovani! V primeru, da so anatomski pogoji zadostni, je vsekakor najboljša rešitev vstavitev zobnega vsadka, saj se s tem izgnemo nepotrebnemu brušenju sosednjih zob. Cena: -750 Eur (vsadek) -420 Eur (krona na vsadku). Lep dan še naprej!


Pozdravljeni! Moja zobozdravnica mi je dala napotnico za odstranitev 6 in 7 levo spodaj v kliniki. Problem je v tem, da sem se 10 let odpravljal k zobozdravniku zaradi strahu, kako se bom spravil v kliniko še ne vem. Zanima me kako se to opravi, da je odstranitev čisto neboleča in ali lahko to opravite vi. Moja zobozdravnica namreč pravi da imam korenino do "pet" in naj grem raje v kliniko na ta poseg. Hvala in lep pozdrav.Spoštovani! Poseg za katerega sprašujete je neboleč. Naredimo ga pod vplivom lokalne anestezije. Po posegu svetujemo hlajenje, po potrebi anelgetike. Pacienti prenesejo postopek brez posebnosti. Lep dan še naprej!


Spoštovani Zanima me, ali je zobni kamen mogoče odstraniti tudi lasersko in ali je ta poseg manj boleč kot navadno odstranjevanje. Namreč tega se precej bojim, ker imam zelo nizek prag bolečine. Ali pri vas opravljate lasersko čiščenje kamna in kolikšna je cena? Kaj bi mi svetovali? najlepša hvala in lep pozdrav MatejaSpoštovani! Pri nas ne odstranjujemo zobnega kamna lasersko. Najbolje da se pozanimate na stomatološki kliniki v Ljubljani. Lep dan še naprej!


Spoštovani! Že 5 tednov imam vročino tam nekje okoli 37,5. Pred 6 meseci sem imela na 4 zgoraj nameščem kovinski zatič nanj pa prevleko, ta zob je bil zdravljen. Bila sem že pri zdravniku in kri imam dobro. Zanima me, če bi bil zob- bakterije , vzrok mojim težavam? Ali bi potem morala imeti povišane levkocite? Hvala za odgovor in lp,Spoštovani! V primeru hudega akutnega vnetja zobnih in obzobnih tkiv (največkrat periapikalnih) lahko pride do sistemskih simptomov (povečane in boleča lokalne bezgavke, povišana temperatura, slabo počutje...). V tem primeru bi bili prisotni tudi hudi lokalni simptomi (oteklina, bolečina...), spremenila pa bi se tudi krvna slika (pomik v levo). V kolikor gre za kronično periapikalno vnetje nad mrtvim zobom (govorimo o žarišču) našteti simptomi niso prisotni, stanje pa lahko ovrednotimo le na RTG sliki. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni! Mene pa zanima Estetska faseta ali luska, kaj je vključeno v ceno, a 350 € je za en zob al kaj? Hvala za odgovor! LpSpostovani! 350 Eur je cena ene zobne luske (za en zob). V ceno so vkljuceni vsi postopki in izdelek, ki pripeljejo do koncnega rezultata: luska na zobu. Lep dan se naprej!