Pozdravljeni! Mene pa zanima Estetska faseta ali luska, kaj je vključeno v ceno, a 350 € je za en zob al kaj? Hvala za odgovor! LpSpostovani! 350 Eur je cena ene zobne luske (za en zob). V ceno so vkljuceni vsi postopki in izdelek, ki pripeljejo do koncnega rezultata: luska na zobu. Lep dan se naprej!


Pozdravljeni! Imam prevleki na obeh dvojkah zgoraj, že precej let. Sedaj opažam, da mi ena odstopa od dlesni, vidi se še ne, samo čutim. Rada bi prišla na pregled in posvet. Koliko stane nova prevleka in koliko časa bi morala čakati na pregled? Hvala za odgovor in lep pozdrav MirjamSpoštovani! Cena prevleke: -210 Eur (kovinska keramika) -350 Eur (polna keramika- zircon). Za pregled se naročite po telefonu; naročimo vas v roku meseca in pol. Lep dan še naprej!


Lep pozdrav. Po odstranitvi zobnega aparata sta se mi prednja dva zoba razmaknila, vendar samo spodnji del, in sedaj izgleda, kot bi imela odkrušen zob. Ali bi se to dalo popraviti z luskami, namreč ne želim še enkrat nositi aparata in bi ga morala plačati sama, ker sem stara 19 let. Hvala in lep dan, KatjaSpoštovani! Motnjo je mogoče popraviti na dva načina (če izključimo ponovno ortodontsko zdravljenje): -dograditev s kompozitnimi masami. -korekcija z estetskimi luskami. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni, pred kakšnim tednom sem med hranjenjem pomotoma ugriznila v vilico in se mi je malo odkrušil spodnji desni kot zgornje enke. Zadeva je bila malo vidna, zato sem danes odšla k zobozdravnici, ki mi je oster rob zbrusila. Zadeva pa je zdaj postala še bolj vidna in me vedno bolj moti. Zanima me, če je možno zob dograditi, da bi izgledal tako kot pred poškodbo? Gre namreč za zelo majhno površino in me je strah, da bi zadeva po posegu padla dol... Koliko pa bi bila približna cena posega? HvalaSpoštovani! Manjkajoči delček zoba se lahko dogradi s kompozitno maso. Storitev nudi popolno estetsko sanacijo. S časom se lahko dograjeni delček zabarva, prav tako pa tudi odpade; omenjene mase ne prenašajo tako visokih obremenitev kot sklenina. V kolikor sanacija na ta način ni mogoča ali je slaba, je mogoče defekt popraviti z zobno lusko. Cena: - 65 Eur (dograditev s kompozitom) - 350 Eur (estetska luska) Lep dan še naprej!


pozdravljeni! mene pa zanima koliko bi stal vsadek zoba za zgornji predzadnji zob. in kakšno je možno plačilo ker nekateri si tako velikih zneskov ne moremo privoščiti da bi plačali v enkratnem znesku, ali stroške krije tudi zdravstvo!? hvala za odgovorSpoštovani! Cena. -750 Eur (vsadek) -420 Eur (krona na vsadku) -skupaj: 1170 Eur. Zavarovalnica ne pokriva stroškov implantologije. Možno je plačilo v več delih. Lep dan še naprej!