lep pozdrav stara sem 27let in imam katastrofalne zobje in me zanima ali bi si lahko zamenjala vse zobe in koliko bi me to stalo je namreč ze toliko hudo da ne morem zadaj nič gristi hrane tako boli .drugi problem je pa največji imam tak starh pred zobozdravnikom da skoraj vedno omeglim ko se vsedem na stol enostavno imam fobijo in me zanima ali se da to izvesti tako da ničesar nebi čutila res je niujno vem samo ne morem premagati straha.prosim vas za dgovor.lp obupankaSpoštovani! Vsak od nas ima svoje strahove, večje ali manjše. Pomembno je, da ne bežimo pred njimi. Z veseljem vas povabimo na prvi pregled, naredimo RTG posnetek , na podlagi katerega lahko pripravimo načrt zdravljenja in točne ponudbe. Za zdravljenje se boste potem lažje odločili. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni zanima me cena celotna za vgradnjo 7 implatantov ,vgrajeni imam 6 vsadkov nedokončani torej 7 za vgradnjo in 6 nadgradnjo v zgornji dlesni je prostor za 10 zob in 10 spodnji ali je možna vezava za preostali 7 zob in cena vse skupaj.iz cirkona L.p.in hvala vnaprej za vaš odgovor.Spostovani! V kolikor sem vprasanje pravilno razumel je cena sledeca: -750 Eur (vsadek iz titana) x 7 = 5250 Eur. -700 Eur (polnokeramicna prevleka na vsadku s Zirconskim abbutmentom) x 7 =4900 Eur -350 Eur (polnokeramicni clen) x3 = 1050 Eur. Vsrugi celjusti, kjer so vsadki ze v celjusti: -700 Eur x6 = 4200 Eur. -350 Eur x 4 1400 Eur. Lep dan se naprej!


Koliko pri vas staneta obe protezi,zgornja in spodnja.Hvala lepa.Spostovani! Cena klasicne totalne akrilatne proteze je700 Eur. v kolikor gre za dve protezi 1400 eur. Lep dan se naprej!


pozdravljeni! lani sem se ponesrecila in si izbila zgornjo desno 2ko, nisem bila v šoli, nisem bila zavarovana, nisem se dosti smejala skoraj nihče ni opazil, dokler nisem povedala... do pred kratkim, saj mi je prešel karies ali karkoliže na sosednjo 1ko. za zobom se mi je naredila mala luknjica in se sedaj veča. nikoli nisem imela preveč lepih zob (v družini) in strašanski strah pred zobozdravniki, zato bi rada poskusila na samoplačniški način. tudi zadaj mi manjkajo zobje. stara sem 21 let in to zelo ovira moje življenje. Prosim če odgovorite na mail za možne rešitve/cene. Najlepša hvala in lp!Spoštovani! Posredovani podatki mi dovoljujejo, da vam opišem rešitev za manjkajočo dvojko, za ostale vrzeli ne vem, kako so postavljene. Dvojko se lahkjo nadomesti na različne načine: -izdelava mostu: v tem primeru je potrebno brušenje sosednjih zob, tako da naredimo tri prevleke (dva nosilna zoba in majkajoči). Cena : 210 Eur (kovinska keramika) X 3 = 630Eur. -vsaditev implanta: je najbolj primerna rešitev saj ni potrebno brušenje sosednjih zob. Vsadek uvijačimo v kost na mestu manjkajoče korenine dvojke nanja pa montiramo umetno zobno krono. Cena: 750 Eur (vsadek) + 420 Eur (krona na vsadku) = 1170 Eur. Ostale ponudbe in rešitve vam lahko posredujemo na prvem pregledu, ko naredimo tudi pregledni RTG posnetek. Lep dan še naprej!


Spoštovani ! Izdelan imam nov mostiček od trojke do sedmice zgoraj. Že takoj po namestitvi sem čutila na zadnjem zobu bolečino ob obremenitvi oz. žvečenju. Na pregledu je bilo ugotovljeno, da je bila ob brušenju zoba zobna pulpa poškodovana. Predlagana mi je bila devitalizacija, za katero pa se nisem odločila. Zanima me, ali je možno ,da se zobna pulpa sama obnovi oz. ali obstaja kakšna druga možnost, da ostane zob vitalen ? Hvala za odgovor.Spoštovani! V kolikor je bila pulpa izpostavljena okolju ustne votline, je skoraj nemogoče, da bi se stanje saniralo brez ustreznega koreninskega zdravljenja. Lep dan še naprej!