Pozdravljeni Mag. Tomaž Rotar. Zanimam se za vstavitev implantata in sicer imam zob na štiftku leva 2 zgoraj. Zanima me celotna cena posega seveda okvirno in ali imate možnost plačila na obroke. lep pozdrav.Spoštovani! Cena posega po katerem sprašujete: -750 Eur (vsadek) -420 Eur (krona na vsadku) V ceno so vključeni vsi postopki in materiali od začetka do končnega cilja, vključno z začasnim nadomestkom. Vse lahko plačate po obrokih. Lep dan še naprej!


Imam mostiček zgoraj desno, štiri zobe na dveh obtoječih zobeh. Mostiček se mi je začel majati in kot kaže ga bo potrebno zamenjati, saj se nosilna zoba majeta. Star sem 59 let. Ali bi bilo mogoče vspostaviti nov mostiček z implatanti. Kakšna bi bila cena in čas posega. hvala za odgovor.Spoštovani! Glede na napisano menim, da bi potrebovali dva vsadka, ki bi podpirala štiri zobe. Cena posega: -750 Eur (vsadek) X 2 = 1500 Eur. -420 Eur (krona na vsadku) X 2 = 840 Eur -210 Eur (krona, kot vmesni člen) X 2 = 420 Eur V ceno so vključeni vsi postopki in materiali od začetka do končnega cilja. Lep dan še naprej!


Imam težavo, ki se mi pojavlja že približno dve leti. Imela sam apikotomijo na 5-ki zgoraj. Po opravljeni apikotomiji je bila prisotna "normalna" bolečina po posegu, ki je trajala prbližno par dni. Po 10 dneh, ko so mi šivi že odpadli, pa me je začelo neznosno boleti, bolečina je bila tako močna da nobene tablete niso pomagale, ponoči nisem spala, čez dan nisem mogla jesti, totalno sem bila na iz sebe. Odpravila sem se prvo zobozdravniku, ki mi je rekel, da je lahko okužba ali nekaj takega, prepisal mi je anitbiotike, stanje se ni izboljšalo nič. Grem do oralnega kirurga mu razložim stanje, mi spet naredi apikotomijo, ker kot je rekel kaj drugega ne more. Po drugi apikotomiji, je bilo spet isto. Po 10 dneh spet bolečina, mogoče malo manjša. Probala sem hladiti z ledom, dajati vroče obhladke, gel za dlesni ni pomagalo čisto nič, bolečina je bila še vedno tu, občasno je bolelo manj nato spet zelo. Trajalo je okoli 7 dni, nato bolečina izgine totalno. Bila sem najsrečnejša, mislila sem da je konec s tem, karkoli je že bilo je nehalo. Nato pa se mi bolečina pred 1 mesecem pojavi spet neznosna bolečina, ki je trajala 1 - 2 dni. Spet sem sla zobozdravniku, in spet pravi da ni nič. Trenutno tudi zdaj ko vam pišem pa je bolečina spet pristona, ni tako močna vendar je še vedno tud, traja prbližno 3 dni. Bolečino je čutiti skoraj po celi zgornji čeljusti leve strani, bolečina se širi tudi nad čeljust, nisem prepričana če me boli točno ta zob, na katerem je bila narejena apikotomija, ker ko me boli, me bolijo skoraj vsi zobi zgoraj levo.Spoštovani! Glede na napisano bi lahko rekel, da vzrok bolečine ni samo dotični zob. V prvi vrsti bi bilo potrebno izključiti problematiko na drugih zobeh v tem področju (RTG ortopan). V kolikor ne kažejo verjetnosti za bolezenske spremembe bi diferencialno diagnostično lahko sklepali na nevralgično bolečino v povirju II. veje Trigeminusa (vsaj po anamnestičnih podatkih, ki ste mi jih posredovali). Za natančnejši odgovor me prosim pokličite po telefonu. Lep dan še naprej!


Frage ...Was würde eine Krone ca. Kosten, Welchen Zeitraum müsste man einplanen DankeEine krone kostet 210 Eur. Wir brauchen eine woche und zwei besuchen. Danke mr.sc. Tomaž Rotar, D.M.D.


DOBER DAN SPODAJ MI MANJKA TROJKA IN ME ZANIMA KOLIKO BI STAL IMPLANTANT ALI SE LAHKO TUDI PRI VAS SLIKA IN ČE BI LAHKO TO PLAČALA NA VEČ OBROKOV HVALA ZA RAZUMEVANJE.SICER MI JE MOJA ZOBOZDRAVNICA ŽE VSTAVILA ŠTIFT AMPAK NISEM VEČ MOGLA NAZAJ K NJEJ KER SE NI Dalo zmenit na obroke žal HVALA ZA ODGOVORSpoštovani! Cena posega po katerem sprašujete: -750 Eur (vsadek) -420 Eur (krona na vsadku) V ceni so vključeni vsi materiali in postopki od začetka do končnega rezultata. Možno je plačilo po obrokih. Lep dan še naprej!