Spoštovani,
Zanima me, koliko bi me stala izdelava opornice za zobe  in pregled, ki je verjetno potreben za to. Hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav,
Manja BrinovšekSpoštovani!

Sklepam, da potrebujete bruksistično opornico. Cena: 90 Eur. Pregled seveda spada zraven.

Lep dan še naprej!


Spoštovani.

Med odgovori sem zasledila, da izvajate zunanji sinus lift in implantacijo hkrati. Zanima me, če je to izvedljivo v vseh primerih oz. tudi, če kostne mase praktično ni več.
Hvala za trud z odgovori- prepričana sem, da marsikomu pomagajo.
Lep dan
EvaSpoštovani!

Primarna stabilnost vsadka v spodnji sinusni steni je pogoj da lahko naredimo postopka istočasno. Ponavadi za to zadostuje debelina sinusne stene okrog 2 mm. Pri tem si dodatno lahko pomagamo s sinus stabilizatorjem (titanova ploščica), ki ga montiramo na oralno stran sinusne stene.

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni gospod Rotar !  Leta 2o10 ste mi zgoraj naredili protezo. Sedaj pa vas sprašujem koliko bi stali implantanti za zgoraj. LpSpoštovani!

Predvidevam da potrebujete štiri vsadke za podporo proteze, ki bi bila v končni fazi potem lahko brez nebne plošče. Cena:
-750 Eur (vsadek) X 4 = 3000 Eur.
-900 Eur (proteza z ulito bazo; brez nebne plošče) X 1 = 900 Eur. V kolikor bi želeli fiksno konstrukcijo in ne proteze, potrebujete šest vsadkov in fiksirano kovinsko keramično konstrukcijo. Cena:
-750  Eur (vsadek) X 6 = 4500 Eur
-420 Eur (krona na vsadku) X 6= 2520 Eur
-210 Eur (kovinsko mkeramični člen) X 6 = 1260 Eur.

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni.

Glede na moje stanje zob bi morala zamenjati 7 zgornjih zob. Ali mi lahko prosim podate odgovor, koliko bi me to finančno stalo in kaj mi svetujete, stara sem 33 let. Seveda me zanima tudi časovno, koliko časa bi to trajalo. Se pa izredno bojim zobozdravnika. Hvala. AnaSpoštovani!

V kolikor sem prav razumel napisano vam je potrebno izdelati sedem novih prevlek. Cena je odvisna od materiala, ki ga izberete.
-210 Eur (kovinsko keramična konstrukcija; pporcelan) X 7 = 1470 Eur.
-350 Eur (polnokeramična konstrukcija ; Zyrcon) X 7 = 2450 Eur.
V ceno so vključeni vsi materiali in postopki od začetka do cilja, vključno z začasnimi nadomestki. Delo poteka cca.: tri tedne.

Lep dan še naprej!

Lep pozdrav.Imam vprasanje in sicer... :
Bila sem pri zobozdravniku,ki mi je pulil zgornje zobe,tiste,katere so se morali.Ostalo mi je na levi strani prvi stirje zobi plus sesti zob na desni pa prav tako,le da mi je pri samem puljenju tretji zob zlomila zobozdravnica.Rekla je,da so zobje pripravljeni na brusenje potem pa bi mi vstavila mosticek,ki bi se vezal na levi 6 zob in na desni 7 zob.Vsi zobje,ki so ostali so v slabem stanju,da jih je treba pobrusit in cez njih navleci mosticek.Mosticek naj bi bil oz. vezal vseh 11 zob v zgornji celjusti,ker se tisti ki jih imam ne da popraviti oz.dati plombe.Za vstavitev se nisem odlocila zato,ker je to v Hrvaski in nebi imela garancije.Zato se bojim to narediti tam.Zanima me koliksna bi bila cena za vse to in ce bi se dalo placilo odobriti na obroke.Prosim za odgovor,resnicno nujno potrebujem pomoc.Imam namrec 25 let in je zelo tesko,ko se ne mores nasmejati :(Spoštovani!

V kolikor sem pravilno razumel napisano menim, da potrebujete 11 novih kron. Cena je odvisna od materiala, ki ga izberete.
-210 Eur (kovinsko keramična prevleka) X 11= 2310 Eur
-350 Eur (polnokeramična prevleka ; Zyrcon) X11= 4200 Eur.
V ceno so vključeni vsi materiali in postopki od začetka do končnega cilja, vključno z začasnimi nadomestki.

Lep dan še naprej!