Lep pozdrav! Rad bi si izbral stalnega zobozdravnika, ki ga že precej časa nimam. Potrebno bi bilo marsikaj postoriti, zato me zanima, kakšen je način plačila za storitve. Ker bo verjetno znesek višji me zanima kakšen je način obročnega plačevanja. HvalaSpoštovani! V naši ordinaciji lahko storitev plačate z gotovino, kartico ali transakcijo na račun. Obročno odplačevanje je seveda možno. Za vsako storitev dobite pisno ponudbo preden začnemo z delom. Lep dan!


spoštovani! zanima me zakaj so bele lise na zobeh in kako bi se to dalo odstraniti.?. hvala za odgovor in lep pozdravSpoštovani! Bele lise so največkrat posledica pretiranega kopičenja fluora v skleninskih kristalih. Žal je zabarvanje globinsko in je posledica spremembe razporeditve kristalov, tako da ga je mogoče odstraniti samo z odstranitvijo dela sklenine, ki je zabarvan (brušenjem). Odstranjen del lahko nadomestimo s kompozitno maso. Lep dan še naprej!


Imam slikanje za ortopan in je na Jesenicah od 27.7 do 21.8 rtg zaprt in me zanima kam drugam grem lahko slikat za ortopan?Spoštovani! Aparati za pregledno slikanje zob na Gorenjskem so še v Kranju in na Bledu. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni! Zaradi vnetnega procesa okrog mrtvega zoba in potovanja korenine pod prevleko bom potreboval verjetno kirurško zobozdravstveno pomoč. Ali bi jo lahko dobil pri vas, če ne kam naj se obrnem? Hvala za nasvet in nasvidenje.Spoštovani! Pomoč lahko dobite pri nas. Pokličite nas po telefonu. Veselimo se vašega obiska.


Lepo pozdravljeni! Na zgornji levi strani se mi je naredil gronolom(predvidevam).Naredila se je bula, ki je močno občutljiva na dotik in na ugriz, ter zelo moteča. Zanima me cena kompletnega zdravljenja tega in koliko je čakalna doba za? Hvala za odgovor in lep pozdrav. MatejSpoštovani! Predvidevam, da imate ob zobu oteklino, ki je nastala kot posledica gnojnega vnetja v kosti ob vršku korenine prizadetega zoba. Za oceno načina terapije bi morali pregledati RTG posnetke, ki nam jih lahko pošljet tudi po mailu, v kolikor so narejeni v digitalni tehniki. Če pridvidevamo, da bomo zob lahko oskrbeli s klasičnim koreninskim zdravljenjem, potem lahko ocenimo stroške zdravljenja na 200 Eur. Veselimo se vašega obiska!