Spoštovani! Imam težave z vsemi zobmi.Sprašujem vas ali se lahko naročim pri vas na koncesijo? Ker nimam svojega zobozdravnika in imam zelo velike težave že nekaj let od prometne nesreče, ki sem imela zlomljeno čeljust in se zelo bojim zobozdravnika ker sem imela slabe izkušnje z njimi.Ali delate tudi pod nerkozo? Hvala in lep dan, BojanaSpoštovani! Lahko se naročite pri nas. Imamo koncesijo. Posegov v splošni anestziji ne opravljamo, ker dejansko niso potrebni. Naročite se lahko po telefonu: 04/5300660 ali 040 294488. Lep dan še naprej!


Lepo pozdravljeni! Zanima me, kakšne so možnosti plačevanja storitev v vaši ordinaciji, ali ponujate plačilo na obroke in če, na koliko največ? Najverjetneje se bom odločila za vsadek - nadomestitev petice. Najlepša hvala za odgovor.Spoštovani! V naši ordinaciji lahko plačate storitve s prenosom sredstev na TRR, z bančno kartico ali z gotovino. Imamo možnost plačevanja na obroke. Število obrokov določimo pred posegom. Do sedaj smo se dogovorili za največ pet obrokov. Lep dan še naprej!


Pozdravlejni Imel bi eno vpašanje in upam, da mi lahko pomagate. Imam en zob v katerem bi naj bilo zdravilo oz. naj bi bil za cementiran. Od kar mi je zobozdravnik odprl ta zob v katerem naj bi bilo zdravilo oz. cement za zobe je minilo že pol leta. Zdaj mi je vse ven padlo iz zoba in mi že trikrat povedal da bo naredil prevleko pa nič. Zdaj imam odprt zob z luknjo, ki ima še samo stene in en košček, ki še gleda ven in dlesni. Mene zanima, če je sploh to zdaj vredu, da mi je ta zob pustil odprt? Zdaj moram spet čakati dva meseca. Na zob bi se morala narediti prevleka in mi ni jasno zakaj moram čakati že pol leta na prevleko in zdaj še dodatno dva ali tri mesece z odprtim zobom. Ne vem zakaj se ne da to urediti hitreje, ker me moti in se bojim, da bi prišlo še do zloma tega obzidja zoba in kakega vnetja. Prosim, če mi lahko pomagate z vašim nasvetom.Spoštovani! Vsekakor morate zaupati svojemu zobozdravniku, ker je najbrž vsa dejanja možno opravičiti z trdnim razlogom. Proces zdravljenja zoba je lahko dolgotrajen in zahteva večkratno menjavo koreninskega vložka. V kolikor pogoji v koreninskem kanalu še vedno ne ustrezajo končni polnitvi le tega, se seveda proces še dodatno zavleče. Termin izdelave krone je seveda dodatno pogojen s terminom plačila s strani zavarovalnice in seveda s posledično čakalno dobo. Prepričan sem, da vam bo dotični zobozdravnik znal odgovoriti na vprašanje, ki ste ga zastavili tudi nam. Lep dan še naprej!


Lep pozdrav! Že kar nekaj časa imam problem z keramiko na zgornji čeljusti, od desne dvojke do leve šerice. Pred letom se mi je pričela snemati, za nameček pa mi je celo počila korenina na desni enojki zgoraj. Močno razmišljam o vsadkih. Kakšen je postopek za pogovor in dogovor o vstavitvi vsadkov? Lep pozdrav in hvala za odgovor!Spoštovani! V naši ordinaciji se naročite po telefonu ali elektronski pošti. Na prvem pregledu vam predstavimo načine in možnosti oskrbe, naredimo pregledni RTG posnetek in izstavimo ponudbe za željeno zdravljenje. Lep dan še naprej!


Imam zelo hudo uničene zobe,ker mi do danes niso povzročali bolečin sem se izogibal zobozdravnika,ampak zdaj se ga ne morem več!Prav toka imam panični strah pred zobozdravnikom!!Ali se dajo zobje zdraviti pod polno narkozo??Par zob se mi je okrušilo tako da jih zdaj pokrivajo dlesni kar me zelo boli pri jedi!prosim če mi lahko kako svetujete kaj storiti!že v naprej se vam zahvaljujem Lep pozdrav MatejSpoštovani! Prvi in najbrž največji korak je prvi obisk pri zobozdravniku. Po pregledu in RTG slikanju boste izvedeli za plan dela. Posegi so neboleči. Zberite pogum in začnite. Lep dan še naprej!