pozdravljeni! zanimam se za luske. in sicer imam desno enko rahlo zamaknjeno na dvojko na levi dvojki pa imam že nekaj let plombo,ki se mi grdo obarva. ali je varjanta lusk samo na enicah in dvojkah? in kakšna je cena z delom vred.kako so obstojne te luske in če se vidi, da so zobje umetni? ali nudite možnost obročnega odplačevanja? hvala! LPSpoštovani! Izdelava lusk ni omejena samo na sekalce. Cilj terapije je vsekakor vrhunska estetska sanacija zobovja. Cena ene zobne luske (cena vsebuje vse postopke in materiale) je 350 Eur. Nudimo možnost odplačevanja na obroke. Lep dan še naprej!


Spoštovani, rabila bi totalno protezo. Zanima me koliko časa bom brez zob, ker sem v službi v stiku z ljudmi ? Koliko je čakalna doba če bom samoplačnik , kdaj bi se lahko oglasila pri vas na prvem pregledu in koliko časa bi potrebovali za dokončno izdelavo ? Najlepša hvala in lep pozdrav, KarinSpoštovani! Če imate potrebe po takojšnji oskrbi vam imediatno protezo lahko izdelamo že v istem dnevu, ko odstranjujemo preostale zobe. Brez zob ste tako le nekaj ur. Končno protezo izdelamo v štirih obiskih (čas od ruvanja do začetka izdelave določimo na samem posegu ruvanja zob). Čakalne dobe ni. Čas obiska prilagodimo vašim potrebam. Lep dan še naprej!


Spoštovani, 4.avgusta 2010 je sin kolabiral in pri tem z usti udril ob vrata, pri čemer si je zlomil zob 1.1. v korenini. Po urgenci na Stomatološki kliniki so nam svetovali odstranitev zoba 1.1. in vstavitev impatanta in nadgranjo novega zoba. Po pregledu pri ortodontu, je le-ta ugotovil zamik spodnje središčnice v desno. V sprednjem področju grize z gornjimi sekalci na spodnje, zgornja sekalca sta zato obrabljena. Po poškodbi so mu na Stomatološki kliniki namestili retencijski lok za stabilizacijo sekalcev po poškodbi, saj ima zgornji desni sekalec horizontalno poko v koronarni tretjini korenine. Načrt obravnave je estrakcija omenjenega zoba in namestitev implatanpa na mesto tega zoba, vendar je, zaradi tesnega stanja in neustreznih medčeljustnih odnosov, potrebna ortodontska predpriprava. Ker je sin študent in implantant ne plača ZZZS, okvirna cena pa je cca 4.800€, je na ZZZS poslal prošnjo za plačilo navedena. Prošnja je bila zavrnjena, ocena izvedenca ZZZS pa je, da je možno zob nadomestiti s fiksno protetičnim mostičkom. Prosim za vaše mnenje, ali je ocena ZZZS res ustrezna, glede na stanje zoba po poškodbi. Ali je potrebna ortodontska obravnava tudi, če se odločimo za fiksno protetični mostiček, saj nam je cena za implatant previsoka. Prosim za vaše strokovno mnenje. Hvala in lep pozdrav. JutaSpoštovani! Glede na opis postopka ki ste ga bili deležni (pregled strokovnjakov...) menim, da se z ugotovitvijo lahko samo strinjam. Za moje mnenje o načinu terapije pa bi si stanje moral ogledati. Prosim, če me pokluičete po telefonu. Lep dan še naprej!


Spoštovani! stara sem 28 let. imam ogromen strah pred zobozdravnikom.... pred nekaj leti sem izgubila zgornjo desno 6, nekaj zob imam plombiranih.... na zobeh imam trde zobne obloge in na določenih tudi karies, do pred kratkim sem bila tudi kadilka. Trenutno sem zopet zamenjala zobozdravnika,saj mi je zadnji samo pridigal, ko pa sem se želela naročiti na čiščenje zob in odstranitev oblog ter kariesa, pa mi je govoril, da je še čas... ne vem, glede na to, da se mi poznajo na določenih zobeh ob robu zraven dlesni že temne črte in so tam zobje že občutljivi na dotik, mislim,da bi morala to čimprej rešiti.. Zanima me ali je možno, da bi prišla k vam na pregled, da ocenite realno situacijo mojih zob ter če bi bili pripravljeni potem urediti?Spoštovani! Na pregled lahko pridete. Naročite se po telefonu: 04/5300660 ali 040 294488. Lep dan še naprej!


pozdravljeni! zanimam se za estetske luske. desna enica rahlo prekriva dvojko. na levi dvojki pa imam že nekaj let plombo. imam tudi malo vidne vratove, ki občasno skelijo. luske bi si rada namestila lna obe enki in obe dvojki.zanima me kako so obstojne te luske.koliko bi me prbl. to cenovno prišlo in kakšna je možnost obročnega odplačevanja. hvala! LPSpoštovani! Luske ponavadi nameščamo na relativno nepoškodovane zobe. V tem primeru so tudi obstojne. V kolikor so dotični zobje potrebni tudi funkcionalne rehabilitacije (obsežne plombe, lomi...) je bolje izdelati klasično prevleko (zavoljo obstojnosti). Cena ene luske je 350 Eur. Imate možnost obročnega odplačevanja. Lep dan še naprej!