Pozdravljeni, manjka mi zgornja petica, vendar se nisem odločila za mostiček. Sem bila na rentgenu in je kost prešibka za nastavek, zato je potrebno dodati umetno kost. Zanima me, kolikšna bi bila skupna cena implantata s kostjo...in zanima me trajnost (še posebej kosti). Ali kost z leti postaja bolj šibka...? Hvala za odgovor že vnaprej! DorotejaSpoštovani! Cena posega: -900 Eur (vsadek z dodano kostjo) + 450 Eur (krona na vsadku) = 1320 Eur. Vsadek ima pet letno garancijo. Trajnost je v večji meri odvisna od dobre ustne higiene. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni! Imam razmak med zgornjima enicama, enici pa sta tudi večji od ostalih zob. Zanima me ali bi bil možen popravek z luskami in če ne koliko stanejo operativni posegi. Lp, MarkoSpoštovani! Presledek med prvimi skalci (distema) se lahko popravi konzervativno ( z dograjevanjem) ali protetično (luske ali krone). Cena ene luske je 350 Eur. Operativni posegi (frenulektomija) so potrebni le kot priprava na ortodontsko zdravljenje (z aparatom). Za ceno opisanega kombiniranega zdravljenja se pozanimajte pri ortodontu. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni. Imam polomljen zobni mostiček na zobeh 5, 6, 7 desno zpodaj. 5 in 6 sta brušena, 7 manjka, 8 je zdrava in cela. Koliko bi stal nov mostiček s keramično prevleko. Hvala in lep pozdrav.Spoštovani! Glede na napisano smatram, da potrebujete most štirih kovinsko keramičnih prevlek. Cena mosta je: 210 Eur (prevleka) X 4 = 840 Eur. Lep dan še naprej!


pozdravljeni,pred kratkim se mi je odlomila zgoraj šestica in razmišljam o implantantu. Zanima me če je možno plačilo na obroke pri vam in kakšen je postopek za to? hvala in lepo vas pozdravljamSpoštovani! Imate možnost obročnega odplačevanja. Lep dan še naprej!


pozdravljeni mene pa zanima, kakšne so kaj čakalne dobe za moža, ki bi potreboval spredaj zgoraj nove umetne zobe, že iz otroštva ima umetne, ostalo mu jih je zgolj 4, ki pa se lomijo...rada bi (žene pač), da to čimprej uredi, vem, da so dolge čakalne dobe preko zdravstva, zato me zanimajo čakalne dobe samoplačništva (okvirno) hvala za odgovor in lp natašaSpoštovani! Čakalna doba je približno tri tedne. Na pregled lahko pridete takoj. Čakalno dobo vedno prilagajamo nujnosti storitve. Lep dan še naprej!