Spoštovani! Zgoraj desno na 5 sem imela granulom in cisto. Že pred tem sem imela na tem zobu zatič (4 in 5 zob). Zob je bil izpuljen.Zanima me ali bi bilo možno narediti mostiček. 3 in 6 zob imam, vendar je 6 plombirana. Lepo prosim, če mi poveste ali bi lahko to pri vas naredili samoplačniško, kakšna je čakalna doba in tudi cena. Prosila bi vas za informacijo ali še sprejemate nove paciente na koncesijo. hvala za vaš odgovor in lep pozdrav , damiSpostovani! Mosticek je vsekakor mozno narediti. Cena posega je: 210 Eur (kovinsko keramicna prevleka) X 3 = 630 Eur. Cakalna doba je seveda odvisna tudi od nujnosti storitev. narocamo priblizno dva meseca v naprej! Nove paciente registriramo cez eno leto. Lep dan se naprej!


Spoštovani Ob zadnjem obisku zobozdravnika mi je zdravnik diagnosticiral bruksizem. Imam obrabljene samo zobe sekalce. Nimam pa tipičnih pojavov te bolezni. Glavoboli, bolečine v žvekalnih mišicah in vratu. Razen obrabljenih zob je to edin znak nanj. Zanimajo me okvirni stroški zobne opornice in, če obstaja še kaka druga rešitev mojega problema? Zahvaljujem se vam za odgovorSpostovani! Cena opornice je 90 Eur. Lep dan se naprej!


Spoštovani! Spodaj desno imam mostiček od 5-7 ,ki je bil že dvakrat operiran (apikotomija zoba 45) in se mi je zopet pojavil granolon.Sedaj me pa zanima kako bi lahko to sanirali? Ali je mogoče dati vsadek namesto 5 in dati mostiček do 7 mice.Ali se mora zapolniti še s 6 tico.Levo spodaj sem tudi brez zoba (6) in bi dal inplatant.Kakšni so možni zapleti? Zamima me tudi cena in v kakšnem času bi bilo sanirano.Imel sem tudi vnetje desnega ušesa ali je to kaj povezano z zobom. Hvala in lep pozdav.Spoštovani! Vsadek namesto petice je možno vstaviti; lahko neposredno po ruvanju ali pa cca. dva meseca po odstranitvi zoba, odvisno od stanja kosti na mestu posega. Po vstavitvi implanta čakamo z nadaljevanjem postopka od dva do tri mesece. V tem času se vsadek zraste s kostjo. Za montažo umetne zobne krone na vsadek potrebujemo dva obiska, ki si sledita v tednu dni. Mostiček levo spodaj tako lahko podpirata vsadek in sedmica (ni potrebno vstaviti dva vsadka). Cena posega: -750 Eur (vsadek brez kostne augumentacije) -420 Eur (kronana vsadku) -219 Eur (člen ali krona na zobu) X 2 = 420 Eur Skupaj: 1590 Eur. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni, jutri mi bodo ruvali zgornjo levo štirico, ker je zob počil globoko v korenino in se ga menda ne da več rešiti. Zanima me koliko časa po ruvanju bi lahko pričeli z vstavljanjem implantata? Kakšna je cena (vse skupaj s pregledi, slikanji, estetskim nadomestkom, polna porcelanska krona...)? hvala za odgovor in lep pozdrav, SabinaSpostovani! Dva do tri mesece po odstranirvi zoba lahko vstavimo vsadek. Cena posega: -750 Eur (vsadek brez dodane kosti) + 700 Eur (polnokeramicna prevleka) =1450 Eur. V ceni so vsteti vsi postopki in materiali od pregleda do koncnega rezultata. Lep dan se naprej!


Pozdravljeni, Mam eno vprašanje. spodnji šestici imam za spulit. Oba zoba so bila veliko zdravljena in sedaj sta dobesedno razpadla. Ostale so samo korenike. Zobozdravnica me je napotila k oralnemu kirurgu. glede na to, da imam komaj 32 let in da z ostalimi zobmi nimam večjih težav me mika da bi si vgradila implatante. Lepo vas prosim, če mi poveste ceno za 2 implatanta in pa zanima me ali je bolje da mi vi izpulite zob pred vstavitvijo implatanta? Hvala in Lep pozdrav.Spostovani! Cena posega po katerem sprasujete: -750 Eur (vsadek brez kostne augumentacije) X 2 = 1500 Eur, -420 Eur X 2 = 840 Eur, -skupaj = 2340 Eur. Zob lahko izruvamo tudi sami. Lep dan se naprej!