Spoštovani, Resno se zanimam,da bi si popravil razmik med zobmi in imam nekaj vprašanj. Zanima me,če se to opravi za večno ali je potrebno čez določen čas to ponovno opravit oz. popravit. Katero metodo priporočate in kakšna je cena takšnega posega. Hvala za odgovor in lep danSpoštovani! Razmik med zobmi je mogoče popraviti na različne načine: -dograditev s kompozitnimi masami, kar je hiter, enostaven in neradikalen postopek saj ne posegamo v trda zobna tkiva, vendar pa se s časom (nekaj let) kompoziti lahko rahlo zabarvajo. Cena : 65 Eur po zobu X 2 = 130 Eur. -izdelava polnokeramičnih lusk, je zahteven natančen toda estetsko dovršen postopek, ki nudi trajen rezultat brez vidnih sprememb skozi čas. Cena: 350 Eur (luska) X 2 = 700 Eur. -izdelava polnokeramičnih prevlek, česar se poslužimo v primeru, ko imajo zobje že večje restavracije s plombami ali pa gre za tako obsežno preoblikovanje krone, da ga z luskami ne moremo doseči. Cena: kot luske. Lep dan še naprej!


Spoštovani, imam postavljeno diagnozo gronoloma na sedmici levo, kjer pa imam mostiček. Ali lahko pri vas le zruvam ta zob?Spoštovani! Vsekakor vam lahko opravimo željeno storitev. Naročite se lahk po telefonu. Lep dan še na prej!


Spoštovani dr. Rotar, zanima me, kakšna bi bila cena mostička in v kakšnem času bi ga bilo mogoče izdelati. Moja situacija je naslednja: Levo spodaj imam vgrajena dva implantata (sistem ANCHYLOS) na mestih 3 in 7. Implantata sem vgradil v Ljubljani pri dr. Gorencu. Sedaj potrebujem mostiček od treh zob, ker je osmica pomaknjena nekoliko nazaj in je prostora samo za tri zobe. Mostiček bi želel iz najbolj kakovostne keramike ter nosilno ogrodje iz cirkonija. V naprej hvala in lep pozdrav, BorisSpoštovani! Cena izdelka po katerem sprašujete: -350 Eur (člen) -700 Eur (krona na vsadku). V kolikor sem razumel potrebujete skupno tri krone: dve na vsadkih in en vmesni člen. V tem primeru je skupna cena: 700 Eur X 2 + 350 Eur = 1750 Eur. Navedene cene veljajo za keremične prevleke na Zirconskem ogrodju vključno s Zirconskim abutmantom (nosilnim delom). V ceno so všteti vsi materiali in postopki od prvega obiska do končnega rezultata. Opisane prevleke so najbolj estetske na trgu. Na izdelke imete pet letno garancijo. Za izdelavo ponavadi potrebujemo tri obiske, ki se zvrstijo v cca. desetih do štirinajstih dneh. Za dodatne informacije lahko pokličete na 040 294488. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni, pred 3 leti mi je zdravnik odstranil živce(4) na šestici spodaj. Bolečina me od takrat spremlja v intervalih, boli in neha, opazila sem, da začne, če sem na mrazu-smučanju, oz. bolj pozimi kot poleti. Boli me cela spodnja čeljust, včasih zraven tudi glava. Bolečina je konstantna, ne kljuva, ne boli na dotik niti na ugriz. Boli me bolj spodaj, čeljust, pod zobmi. Pred mesecem mi je zobozdavnik na mojo prošnjo ponovno odporl in zaprl zob, bolečina kljub temu ne poneha. Pravi, da je z mrtvim zobom vse v redu, prav tako z vsemu ostalimi zobmi-rentgen. Zdaj grem na puljenje modrostnega zoba, ki raste pravokotno v zobe. Pri pregledu pa mi je kirurg rekel, da bolečino sigurno ne povzroča modrostni zob. Zdaj sem močno v skrbeh. Zanima me vaše mnenje. Najlepša hvala in lep pozdrav, ALjaSpoštovani! Na vprašanje je nemogoče odgovoriti brez kliničnega in RTG pregleda. Menim, da lahko zaupate strkovnjakom, ki so diagnozo že postavljali. V kolikor so izključili vse "običajne vzroke" je morda modro postaviti sum na nevralgično bolečino. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni! Sem 20-let stara punca in imam veliko fobijo pred zobozdravnikom, zaradi slabih izkušenj. Zanima me samo, po kaksni najugodnejsi ceni lahko najhitreje odpravite karies? V naprej se vam zahvaljujem za odgovor. Prihajam iz pomurja, ali bi bila to ovira? LpSpoštovani! Gnilobne procese ponavadi najenostavneje odpravimo z izdelavo plomb. Za orintacijo vam lahko posredujem njihove cene: -50 Eur (plomba na eni ploskvi) -55 Eur (plomba na dveh ploskvah) -65 Eur (plomba na treh ploskvah). Lep dan še naprej!