Pozdravljeni, Pred tremi dnemi, mi je zobozdravnik pulil zob, mislim da je sedmica levo spodaj. Med puljenjem se je zob odkrušil, ostale so korenine. Zobozdravnik me je napotil h kirurgu, potrebno je tudi šivanje. Cena kirurga v Ljubljani me je presenetila. Zanima me koliko časa bi bilo potrebno čakati na vrsto pri vas in koliko okvirno bi stal takšen poseg?Spoštovani! Cena posega po katerem sprašujete je 100 Eur. V kolikor storitev ni nujna naročamo cca. v aprilu. Naročite se po telefonu 04/5300660. Lep dan še naprej!


Spoštovani! V zgornji čeljusti imam mostiček ,star 14 let in to na sedmih zobeh. Z leti so se zobje razrahljali, oz. se mi že rahlo majejo, tako ta bo potrebna samo totalna proteza. V spodnji željusti pa imam še samo 6 sprednjih zdravih zob, ter še na vsaki strani po 2, ki pa me jih bo potrebno izdreti, ker imam paradentozo. Zanima me na kakšen način je mogoče rešiti spodnjo čeljust in pa kolikšna je cena - samoplačniško. Lep pozdrav in hvala za odgovorSpoštovani! Rešitev je več: -klasična proteza brez priprave obstoječih zob (ulita baza): 900 Eur. -proteza z ulito bato s pripravo obstoječih zob: 900 Eur ulita baza + 210 Eur X 4 + 250 Eur polzilo X 2 = 2240 Eur. -750 Eur (vsadek) X 4 + 420 nEur (krona na vsadku) x4 = 4680 Eur. Za odločitev bi bilo potrebno narediti RTG posnetek in klinični pregled. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni, imam napotnico za odstranitev spodnjih dveh štiric. Ali se je možno naročiti pri vas? Kolikšna je čakalna doba? Je to plačljivo?Spoštovani! Pri nas se je vsekakor možno naričiti 040 294488 ali 04/5300660. Storitve lahko opravimo samoplačniško v kolikor pri nas niste registrirani. Cena posega je 100 Eur po zobo, če gre za komplicirano ruvanje s šivanjem. Lep dan še naprej!


spoštovani! zaradi parodontoze se bojim da bom izgubil vse zobe. zanimajo me možnosti za verjetno proteze in seveda cene.Spoštovani! Cena totalne proteze je 700 Eur. Lep dan še naprej!


Spoštovani, Resno se zanimam,da bi si popravil razmik med zobmi in imam nekaj vprašanj. Zanima me,če se to opravi za večno ali je potrebno čez določen čas to ponovno opravit oz. popravit. Katero metodo priporočate in kakšna je cena takšnega posega. Hvala za odgovor in lep danSpoštovani! Razmik med zobmi je mogoče popraviti na različne načine: -dograditev s kompozitnimi masami, kar je hiter, enostaven in neradikalen postopek saj ne posegamo v trda zobna tkiva, vendar pa se s časom (nekaj let) kompoziti lahko rahlo zabarvajo. Cena : 65 Eur po zobu X 2 = 130 Eur. -izdelava polnokeramičnih lusk, je zahteven natančen toda estetsko dovršen postopek, ki nudi trajen rezultat brez vidnih sprememb skozi čas. Cena: 350 Eur (luska) X 2 = 700 Eur. -izdelava polnokeramičnih prevlek, česar se poslužimo v primeru, ko imajo zobje že večje restavracije s plombami ali pa gre za tako obsežno preoblikovanje krone, da ga z luskami ne moremo doseči. Cena: kot luske. Lep dan še naprej!