rada bi navedla da bi morala vstavit se implantate levo 5 zgoraj ter 6 desno spodaj. pa me zanima cena tudi za ta poseg. Lp TAMARA KOPERSpoštovani! Cena vsadka je 750 Eur, oziroma 1000 Eur v kolikor gre za dodajanje umetne kosti. Cena vključuje vse postopke, ki pripeljejo do željenega cilja. Lep dan še naprej!


zanima me estetsko popraviti vse zobe, namrec od enke do trojke levo in desno zgoraj in spodaj z cirkonijem.koliksna je vasa cena z delom vred ? hvala ter lep pozdrav, Tamara KoperSpoštovani! Cena polnokeramične prevleke (Zircon) je 350 Eur. Če jih izdelujemo večje število lahko damo količinski popust. Cena zajema vse postopke, ki pripeljejo do željenega rezultata. Pred začetkom dela dobite točno ponudbo. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni, že leto in pol nosim fiksni zobni aparat. Ker mi od rojstva ni zrastla desna dvojka, razpored zob na pogled ni bil najlepši, zato mi je ortodont predlgal fiksni zobni aparat, s katerim bi na mestu kjer bi morala biti stalna dvojka naredili prostor za nov zob. Zdaj je ta prostor dovolj velik, tako da se moram počasi odločiti za zobni vsadek. Glede na to da nimam korenine, me zanima kakšno rešitev mi predlgate vi? Moja starost pa je 22 let. Za vaš odgovor se vam zelo lepo zahvljujem ker mi bo prišel v veliko pomoč. Hvala in lep dan, MajaSpoštovani! V kolikor so kostni in anatomski pogoji zadovoljivi ter sosednji zobje zdravi in intaktni vam vsekakor predlagamo zobni vsadek. Za točen odgovor bi si morali ogledati vsaj RTG posnetek. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni, zgornji enke in dvojke imam krive, tako da zgoraj zobje niso lepo poravnani. Zanima me ali bi se lahko glede tega kaj naredilo in kakšna je približno cena? hvala in lep pozdravSpoštovani! Pri nepravilni legi zob je vedno prvo sredstvo izbire ortodontska terapija; izdelava zobnih aparatov. Sami se ne ukvarjamo z ortodontijo, tako, da vam na vprašanje ne morem odgovoriti. Lep dan še naprej!


Lep pozdrav ! Ali je za zobni implantat šestice spodaj res potreben ne le klasičen dentalni CT,temveč konusni(cena le tega je 113evr s priloženim CD-jem)? V naprej hvala za Vaš odgovor! ErikSpoštovani! Odločitev je izključno odvisna od terapevta. Če le ta misli da za varen poseg potrebuje bolj zapletene diagnostične postopke jih mora pred posegom dobiti. Lep dan še naprej!