dober dan.mene pa zanima koliko bi morala plačati pri vas za 8 implantantov....če mi povete končno ceno vsega da mam urejenoSpoštovani! Cena enega implanta je 750 Eur (1000 eur, če je potrebno dodajati umetno kost). Cena protetičnega dela, ki ga implanti podpirajo je odvisna od tipa le tega. Glede na število vsadkov sklepam, da bo konstrukcija fiksna. Cena je odvisna od števila umetnih zobnih kron. Krona, ki je montirana direktno na vsadku stane 420 Eur, vmesni členi (v kolikor so potrebni) pa 210 Eur. Glede na to, da ne poznam natančnega zobnega statusa vam natančnejšega odgovora ne morem posredovati. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni Vprašala bi vas ali je možna občasna bolečina malo pod sencami in pritisk v ušesih zaradi zob .Vprašanje se nanaša na 169.vprašanje.Sprašujem za 5ico oz 6 ico.HvalaSpoštovani! Občutki, ki jih opisujete bi lahko imeli povezavo z motnjami v čeljustnem sklepu. Le te so lahko v posredni povezavi tudi z zobmi; novi protetični nadomestki, škripanje z zobmi, poškodbe...Enostranska zobna bolečina lahko povzroči prenos grizne funkcije na drugo stran. Mišice in čeljustni sklep so tako neenakomerno obremenjeni, kar tudi lahko povzroči probleme, ki jih opisujete. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni zanima me ali se z uničenjem živca zoba tudi odpravi granulom ki se na sliki vidi Saj bolečina izgine ali ostane tudi granulom ali se izčisti z iglicami? HvalaSpoštovani! Z uničenjem živca se granulom ne odpravi. Potrebno je ustrezno koreninsko zdravljenje; dezinfekcija koreninskega kanala in ustrezna polnitev sta pogoja za odtranitev granuloma. Bolečina in pojav granuloma nimata mnogo skupnega, saj se lahko pojavljata popolnoma neodvisno. Lep dan še naprej!


spoštovani imam zelo slabe zobe in potrebno bi bilo puljenje zgoraj imam mostiček iz dveh delov,na levi strani so se mi odlomili že vsi zobi tako da mostiček drži samo še en zob na desni strani pa se mostiček tudi že pomika in se vidijo zobje bila sem pri eni zob. v ljubljani in je ugotovila paradontozo ter predlagala totalno protezo vendar ko mi je povedala za ceno bi me skoraj kap tako da mislim da si še dolgo ne bom mogla privoščiti proteze zanima me cena pri Vas in na koliko obrokov bi bilo možno plačilo ter koliko časa bi bilo potrebno čakati od puljenja do proteze naj povem da sem stara 37 let in od nekdaj strah pred zozozdravniki hvala za odgovorSpoštovani! Cena totalne proteze je 500 Eur. Lahko se dogovorimo za odplačevanje po obrokih. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni, na zgornji enki imam kovinski "štif" in porcelanasto prevleko že cca. 10 let. Zob se je v zadnjem letu izmaknil za 2-3 mm. Zobozdravnik pravi, da imam paradontozo in bo potrebno zob izdreti ter vstaviti implantant. Zanima me cena implantanta + keramike v vaši ordinaciji. Za odgovor se vam zahvaljujem. SimonaSpoštovani! Cena implanta je 750 Eur (1000 Eur v primeru dodajanja umetne kosti) + zobna krona na impantu 420 Eur = 1170 Eur ali 1420 Eur v primeru kostne augumentacije. Cena vključuje vse postopke od pregleda do končne rešitve. Lep dan še naprej