Pozdravljeni, stara sem 23 let in pred kratkim sem premagala strah pred zobozdravniki :)) zobe imam sicer zdrave in razen zamenjave plomb ni nič posebnega. Imam pa problem z zgornjimi prvimi zobi, ker imam presledek in krive zobe. Zobozdravnik mi je svetoval zobni aparat jaz pa se bolj nagibam k kakšnim estetskim popravkom. Ali pri meni pridejo v upoštev tako imenovane luske? hvala za odgovor, lpSpoštovani! Ortodont vam je predlagal najboljšo in najmanj agresivno storitev. Vsekakor obstaja tudi možnost namestitve zobnih lusk. Zobje morajo biti relativno intaktni (nepoškodovani ali zaplombirani). V tem primeru je potrebno poseči v trda zobna tkiva na prednji strani zobnih kron (postopek je bolj radikalen kot rešitrev z premikanjem zob). Lep dan še naprej!


Pozdravljeni! Na zgornji čeljusti imam delno protezo na desni strani, obešeno na oblečeno dvojko. Zanima me, koliko implatantov bi morala imeti, da bi lahko nadomestilo to prazni na desni strani. Nebo delne proteze me zelo moti, zato si zelo želim tak poseg. Lep dan vam želim.Spoštovani! Sklepam , da vam manjkajo desno zgoraj vsi zobje razen obeh sekalcev. V kolikor je gostota kosti dobra in so anatomski pogoji za vsaditev dobri bi lahko status dopolnili s tremi vsadki in fiksno konstrukcijo. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni. Zanima me koliko približno pri vas stane fiksni zobni aparat za zgornjo čeljust? Hvala.Spoštovani! Z ortodontijo se v naši ordinaciji ne ukvarjamo. Lep dan še naprej!


Spoštovani Zanima me, če se lahko prijavim na pregled v vaši ordinaciji? Zaradi odhoda v tujino za dlje časa bi rad da si čimprej uredim zobovje. Lp LukaSpoštovani! Naročite se po telefonu 04/5300660. Lep dan še naprej!


Spostovani! Par dni nazaj sem ostala brez plombe pri tem se mi je pa se odkrusil del zoba....zob me ne boli...zanima me koliko naj bi stalo popravilo? Najlepsa hvala!Spoštovani! V najboljšem primeru je potrebno zob sanirati z novo plombo; cena od 40 do 65 Eur (odvisno od obsega defekta in izbire materiala). Če je bil lom obsežen in manjka večji del trdih zobnih tkiv je bolje zob sanirati z delno ali polno prevleko; cena 210 Eur (kovinska keramika) ali 350 Eur (polna keramika). Cena zajema vse postopke. ki pripeljejo do končnega cilja. Lpe dan še naprej!