Pozdravljeni, star sem 59 let.Rad bi povadil vse kar mi je ostalo in naredio 100% protezu. Dali lahko računam na totalno anestezijo,zaradi (mogoče za vas nerazumevajočega)strhu. Hvala in lep pozdravSpoštovani! V naši ordinaciji ne delamo storitev v splošni anesteziji, ker dejansko za ta način dela ni potreb. Samo v skrajnih primerih se lahko domenimo za najem ordinacije z aparati za delo v splošni omami. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni, stara sem 23 let in pred kratkim sem premagala strah pred zobozdravniki :)) zobe imam sicer zdrave in razen zamenjave plomb ni nič posebnega. Imam pa problem z zgornjimi prvimi zobi, ker imam presledek in krive zobe. Zobozdravnik mi je svetoval zobni aparat jaz pa se bolj nagibam k kakšnim estetskim popravkom. Ali pri meni pridejo v upoštev tako imenovane luske? hvala za odgovor, lpSpoštovani! Ortodont vam je predlagal najboljšo in najmanj agresivno storitev. Vsekakor obstaja tudi možnost namestitve zobnih lusk. Zobje morajo biti relativno intaktni (nepoškodovani ali zaplombirani). V tem primeru je potrebno poseči v trda zobna tkiva na prednji strani zobnih kron (postopek je bolj radikalen kot rešitrev z premikanjem zob). Lep dan še naprej!


Pozdravljeni! Na zgornji čeljusti imam delno protezo na desni strani, obešeno na oblečeno dvojko. Zanima me, koliko implatantov bi morala imeti, da bi lahko nadomestilo to prazni na desni strani. Nebo delne proteze me zelo moti, zato si zelo želim tak poseg. Lep dan vam želim.Spoštovani! Sklepam , da vam manjkajo desno zgoraj vsi zobje razen obeh sekalcev. V kolikor je gostota kosti dobra in so anatomski pogoji za vsaditev dobri bi lahko status dopolnili s tremi vsadki in fiksno konstrukcijo. Lep dan še naprej!


Pozdravljeni. Zanima me koliko približno pri vas stane fiksni zobni aparat za zgornjo čeljust? Hvala.Spoštovani! Z ortodontijo se v naši ordinaciji ne ukvarjamo. Lep dan še naprej!


Spoštovani Zanima me, če se lahko prijavim na pregled v vaši ordinaciji? Zaradi odhoda v tujino za dlje časa bi rad da si čimprej uredim zobovje. Lp LukaSpoštovani! Naročite se po telefonu 04/5300660. Lep dan še naprej!