Diplomirala sem leta 1997 na Medicinski fakulteti na odseku za stomatologijo v Ljubljani. Najprej sem bila zaposlena v ZD Univerze v Ljubljani na Aškerčevi, nato pa v ZD v Kamniku, kjer sem delala v ambulanti za odrasle. Ob teh zaposlitvah sem spoznala pomanjkljivosti javnega zdravstva in obravnave pacientov, zato sem si za svoje paciente zamislila bolj osebno in prijaznejšo obravnavo, kar sem tudi uresničila z zasebno zobno ordinacijo, katero vodim že od leta 2004.

Boberdent je zobna ordinacija predana obnovi in izboljšanju zdravja ter lepote vaših zob. Vse to mi uspeva zaradi osebnega pristopa, visoke strokovne usposobljenosti, uporabe najmodernejših materialov, postopkov in tehnologije.

V ordinaciji se posvetim vsakemu pacientu posebej, kar zagotavlja visoko kvalitetne zobozdravstvene storitve po meri vsakega posameznika. Nudim vam obsežen spekter storitev, s katerimi vaše zobe pozdravim, okrepim in tudi kozmetično olepšam, če je to potrebno. Samo na ta način lahko dosežem optimalno zdravje in lepoto vaših zob. Skrbim tudi, da je čakalna doba čim krajša, v primeru bolečin in drugih nepričakovanih težav, pa se po najboljših močeh potrudim, da za vas čim prej poskrbim.